© Elohim Centre

Kristallen alien schedel Sodaliet

aliensodaliet327dsc01607-x128.jpgMooie blauwe sodaliet met wit/grijze gedeeltes.

Geeft houvast en beschermt tegen duistere beïnvloedingen en het bevordert inzichten om doelgericht te werken, te leven en de Elohim Alien sodaliet schedel neemt de angst voor het onbekende weg. 

De Elohim alien schedel van Sodaliet helpt je een bijdrage te leveren aan de nieuwe samenleving waarin gemeenschapzin en alle wezens, inclusief de aarde, de oceanen en het heelal een plek hebben. Je gaat niet meer alleen voor jezelf maar voor 'al wat is'. Oplossen in éénheid met elkaar, het leven en de natuur.

Ook maakt de Elohim alienschedel verbinding met  sterrenstelsels,  sterrenpoorten en naar hoogontwikkelde sterrenvolkeren om vandaar informatie en kennis naar de aarde te brengen.

Ver weggestopte herinneringen kunnen en mogen in het hier en nu indalen. Alles wat nog aan blokkades en niet verwerkte trauma's aanwezig is, wordt bewust gemaakt en/of geschoond. Er ontstaat vertrouwen in de Bron en het Leven zelf. Beklemmende gevoelens, angsten, wantrouwen, spanningen, innerlijke onrust, verdwijnen. Liefde, vertrouwen, kracht, innerlijke rust en doorzettingsvermogen nemen toe.

Afmeting: circa 10 x 9 x 7 cm

Gewicht: 1.283 gram

Materiaal: Sodaliet

Meer info en bestellen

Multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

 

Overzicht geneeskrachtige halfedelstenen en kristallen

     
© Elohim Centre, realisatie: Fargeau