© Elohim Centre

Tektiet

Bekijk Tektiet halfedelstenen in de webshopTektiet hanger buitenaardse steen

Tektiet hanger buitenaardse steenLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/edelstenen-hangers-kristallen-knuffelstenen/hanger-stenen/122792_tektiet-hanger-buitenaardse-steen
Bestel deze Tektiet hanger buitenaardse steen online vanaf €11.00

Vindplaats: Midden- en Verre Oosten, Filippijnen, Polynesie, maar kan over de hele wereld voorkomen.

Kleur: zwart of donkerbruin

 

Tektiet is een buitenaardse steen.
Tektiet is ten eerste ontstaan door meteoriet inslag. Het zijn dus al hele oude stenen, uit de tijdperk dat er nog flinke meteorieten in de Aarde neersloegen. Door de geweldige explosie die de inslag veroorzaakt, smelt meteoriet gesteente en aarde gesteente heel snel en spettert als druppels om zich heen. En in dit "luchttraject" verstenen ze dan vervolgens weer heel snel.

De tektiet bevordert zelfacceptatie op persoonlijk level, maar helpt je ook te accepteren en in te zien dat je vooral een prachtig geestelijk Wezen bent! Het helpt dus je wereld van illusie te ontrafelen en het ware Licht, je ware Ik te zien en herkennen. Dit helpt je nog meer vanuit je Lichtkracht te leven. Je geestelijk licht is niet alleen je ziel maar al je verschillende bewustzijnsgedaantes die met verschillende dimensies, werelden en in verschillende kosmische uithoeken leven.

De tektiet helpt je al deze lagen weer met elkaar uit te lijnen. Door ze uit te lijnen en met elkaar te verbinden is het ook gemakkelijker om die delen van jezelf ook echt in je persoonlijkheid te dragen en er vanuit te leven. Omdat je met de tektiet meer jezelf kunt zijn, bevordert het je spontaniteit en je creativiteit in nieuwe ideeën. Het laat al je zorgen achter. Geen angst meer voor de toekomst en geen gehechtheid aan geld en bezit, de illusie van de 3D wereld. Je eigen en ware passie kennen. De tektiet ondersteunt genezing in het algemeen, het helpt je de innerlijke oorzaken van ziekte te zien en te begrijpen. Het werkt vooral goed bij infecties. Omdat de tektiet sterke verbindingen heeft met de Kosmos opent het je invoelend en helderziende vermogens.

genezing

Tektiet verlaagt koorts en heeft een positieve invloed op de haarvaatjes en de bloedsomloop. Dit kristal voorkomt de overdracht van ziekten.

 

Overzicht geneeskrachtige halfedelstenen en kristallen

     
© Elohim Centre, realisatie: Fargeau