© Elohim Centre

Robijn

Bekijk Robijn halfedelstenen in de webshopRobijn hanger

Robijn hangerLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/edelstenen-hangers-kristallen-knuffelstenen/hanger-stenen/118058_robijn-hanger
Bestel deze Robijn hanger online vanaf €20.50

 

Vindplaats: India, Madagskar, Rusland, Sri Lanka, Cambodja, Kenia, Mexico

Kleur: rood

Robijn stimuleert het hartchakra en schept evenwicht in het hart. Deze steen is krachtig bij psychische aanvallen, moedigt passie voor het leven aan en verbetert de motivatie en het stellen van realistische doelen. Deze steen bevordert positieve dromen, duidelijke visualisaties, leiderschap. Op psychisch niveau maakt robijn een einde aan woede of negatieve energie.

Op geestelijk vlak zorgt robijn voor een positieve en moedige geesteshouding,de geest krijgt een verscherpt bewustzijn en een uitstekende concentratie. Leert jezelf te zijn en leert je om leiding te durven nemen. Op emotioneel vlak voedt robijn de hartstocht, wakkert enthousiasme aan en trekt seksuele activiteit aan.

genezing

Robijn stimuleert de pijnappelklier, bijnieren, milt en voortplantingsorganen. Ontgift het lichaam, het bloed en de lymfe. Werkt goed bij koorts, besmettelijke zieketenen een trage bloedstroom. Helpt bij geboorte en bevalling. Geeft rust in het bekkengebied.

 

 

 

Overzicht geneeskrachtige halfedelstenen en kristallen

     
© Elohim Centre, realisatie: Fargeau