© Elohim Centre

Kristalmaster beroepsopleiding

De in Nederland goed bekend staande en hoog gekwalificeerde (weekend) beroepsopleiding (Kosmische) Kristalmaster leidt op tot edelsteen therapeute, aurahealer, kristalmaster of kosmisch kristalmaster.
Honderden studenten gingen je reeds voor! In het weekend wordt voor eten en slapen gezorgd.

Kwaliteit kristalmaster

De kristalmaster-docent werkt vanuit het Elohim-bewustzijn en de eenheid met alle natuurrijken. Je zult merken dat, naast de kristallen, ook de natuur bij het Elohim Centre, je ziel en de Krachtplaats samenwerken. Naast de kristalenergie wordt er jarenlange praktische kennis (v.a. 1889!) , ook op het fysieke en helende gebied van de kristallen en mineralen, overgebracht.

Kristallen uit de winkel gebruiken

In de grote kristalwinkel bevinden zich talrijke soorten, waarvan je er een heel aantal zult leren kennen-voelen en ervaren. Daarnaast spelen maten en vormen een rol. Van geneeskrachtig hangersteentje tot grote geode, meesterkristal, bol en ruwe minerale cluster; de keuze om ervaringen op te doen is grandioos met zo'n winkel!

Bezoek de nieuwe webshop van het Elohim Centre: www.elohim-edelstenen.nl

Jouw geschenk aan de kristallen

Je zult zelf ervaren dat de kristallen uit de winkel nog meer open zullen gaan, zullen fonkelen nu ze gevoeld en gebruikt worden door jou. Zo ontstaat kristalvriendschap en bewustzijn. Er kunnen tijdens de workhops met bepaalde kristallen fantastische healingen en inwijdingen ontstaan die alle kennis voorbij gaan en die je nooit meer zult vergeten.

Openen, activeren en programmeren

In geopende uitwisseling is kristal- en edelsteenkennis pas gemakkelijk te leren en ben je voor je het weet een gespecialiseerd en bekwaam edelsteentherapeut of liefhebber! Het openen, activeren en programmeren leer je geleidelijk aan steeds verdiepender naarmate de lessen en jouw innerlijke ontwikkeling zich voortzetten.

Aquariustijd-workshops zijn levendig en nooit standaard

Er wordt ingespeeld op de leerwensen en ontwikkeling van de groep. Dit maakt dat niet alle thema's altijd aan bod kunnen komen indien er behoefte blijkt aan andere kristallessen en healingen.

 

Overzicht geneeskrachtige halfedelstenen en kristallen

     
© Elohim Centre, realisatie: Fargeau