© Elohim Centre

Ametrien

Ametrien verbindt innerlijke rust met activiteit en dynamiek. Rustgevende werking, Reiniging op cellulair niveau.

Bekijk Ametrien halfedelstenen in de webshopAmetrien hanger

Ametrien hangerLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/edelstenen-hangers-kristallen-knuffelstenen/hanger-stenen/117974_ametrien-hanger
Bestel deze Ametrien hanger online vanaf €14.00
Ametrien knuffelsteen

Ametrien knuffelsteenLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/edelstenen-hangers-kristallen-knuffelstenen/knuffelstenen/118498_ametrien
Bestel deze Ametrien knuffelsteen online vanaf €15.00

Waar wordt Ametrien gevonden?
Bolivia

Kleur: purper en geel

Ametrien is een krachtige combinatie van amethist en citrien. Ametrien biedt inzicht in oorzaken van ongemakken en is daardoor een goede heler. Ametrien verbindt het fysieke gebied met hoger bewustzijn.

Ametrien vermindert stress en spanning in het hoofd en kalmeert de geest en opent het derde oog. Ametrien verenigt mannelijke en vrouwelijke energieèn. Het werkt snel en doeltreffend en is vooral nuttig bij langdurige ziekten. Deze steen beschermt je tijdens astrale reizen en verlicht psychische aanvallen. Vermindert stress en spanning in het hoofd en kalmeert de geest. Het bevordert het focussen bij het mediteren en opent het derde oog.

Geestelijk zorgt ametrien voor helderheid en harmonie tussen waarneming en actie.

Emotioneel heft ametrien blokkades op.

Genezing

Ametrien verdrijft negativisme uit de aura en vergiften uit het lichaam. Het reinigt het bloed en versterkt het immuunsysteem, stabiliseert DNA en stimuleert de zuurstofvoorziening van het lichaam. Ametrien heelt het chronisch vermoeidheidssyndroom, verdrijft branderige gevoelens, depressie, ingewandstoornissen en maagzweren, vermoedheid en spanningshoofdpijnen. Het lost blokkades in het fysieke, emotionele en geestelijke lichaam op.

 

 

 

Overzicht geneeskrachtige halfedelstenen en kristallen

     
© Elohim Centre, realisatie: Fargeau