© Elohim Centre

Sugeliet

Bekijk Sugeliet halfedelstenen in de webshopSugeliet hanger

Sugeliet hangerLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/edelstenen-hangers-kristallen-knuffelstenen/hanger-stenen/118393_sugeliet-hanger
Bestel deze Sugeliet hanger online vanaf €17.50
Sugeliet knuffelsteen

Sugeliet knuffelsteenLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/edelstenen-hangers-kristallen-knuffelstenen/knuffelstenen/118492_sugeliet-knuffelsteen
Bestel deze Sugeliet knuffelsteen online vanaf €23.00

 

Vindplaats: Japan, Zuid-Afrika

Kleur: purper, violet-roze

Sugeliet is een liefdessteen die de purperen stralingsenergie naar de aarde brengt. Deze steen vindt antwoorden op alle grote levensvragen zoals "Waarom ben ik hier?", "Waar kom ik vandaan?", "Wie ben ik?", "Wat moet ik nog meer begrijpen?". Sugeliet stimuleert vergeving en maakt een einde aan vijandigheid, het lost groepsproblemen op en moedigt liefdevolle communicatie aan.

Channeling; de energie van Sugeliet; Sugeliet maakt de hogere energie meer compact, d.w.z. het wordt meer vertaald naar het Fysieke Zelf. Dit geeft een veilig en rustig gevoel waardoor het Hoger Zelf kan indalen.Het ontvangt dus het Hoger Zelf en Monadisch Zelf. Alle angsten die er nog voor zitten, worden op een rustige manier weg gehaald. Het is een goede steen voor Lichtwerkers om de blokkades weg te halen waardoor het allerhoogste Licht niet makkelijk kan indalen. Bijv. wanneer je denken een te grote plek inneemt of je emotionele aura te gevuld raakt, dan is het goed om deze steen te gebruiken.

Het denken schakelt dan over op Hoger Zelf-denken en het Innerlijk Kind wordt hierbij niet vergeten. Wanneer je je eigen onderbuik (basis en 2de chakra) nog niet helemaal voor jezelf kunt houden. Als je er te weinig bent of staat voor jezelf. (geloof en vertrouwen in jezelf, bemind worden, liefde voor je innerlijk kind voelen, staan in je voeten en in je basis, in je Kracht, automonie, eigenwaarde) terwijl het in je Hart allang al klaar kan zijn. Als je niet genoeg in je onderste chakra's leeft dan kan er energie van anderen in je onderbuik stromen en kan je eigen hoger Licht er niet in.

Met sugeliet kan de hogere energie door het 1-ste en 2-de chakra gaan en staan deze chakra's niet constant open voor anderen. (je gevoel functioneert dan nog vanuit overleven i.p.v. LEVEN). Sugeliet helpt dus ook sneller gronden en je aura en energie schoon te houden. Sugeliet op het onderlichaam kan vertrouwen geven in het eigen gevoel en lichaam, zorg dragen voor het eigen lichaam, je plek innemen, niet jezelf vergeten, etc. Herhaal dan geregeld (minimaal 3 maanden, 1x p.w.) een sugeliet-chakra legging en/of draag een knuffelsteen met je mee. Want LEVEN i.p.v. overleven met je gevoel en innerlijk kind. Je onderste chakra's in je zelfkracht en gevoel te zetten; dat moet er ingeslepen worden, door alle lagen heen, totdat het lichaam het zelf draagt. De sugeliet gaat op een rustige manier door alle stukjes heen. Sugeliet is verder ook nog goed bij fobische angsten.

genezing

Sugeliet is een uitstekende pijnstiller en werkt goed bij hoofdpijn en onbehagen op elk niveau. Het behandelt epilepsie en motorische stoornissen en brengt de zenuwen en de hersenen op een lijn. Zuivert de lymfe en het bloed.

 

Overzicht geneeskrachtige halfedelstenen en kristallen

     
© Elohim Centre, realisatie: Fargeau