© Elohim Centre

Jaspis

Bekijk Jaspis halfedelstenen in de webshopJaspis knuffelsteen

Jaspis knuffelsteenLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/edelstenen-hangers-kristallen-knuffelstenen/knuffelstenen/118126_jaspis-knuffelsteen
Bestel deze Jaspis knuffelsteen online vanaf €9.00
Jaspis knuffelsteen oceaan

Jaspis knuffelsteen oceaanLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/edelstenen-hangers-kristallen-knuffelstenen/knuffelstenen/118467_jaspis-oceaan-knuffelsteen
Bestel deze Jaspis knuffelsteen oceaan online vanaf €14.00
Jaspis hanger

Jaspis hangerLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/edelstenen-hangers-kristallen-knuffelstenen/hanger-stenen/118926_jaspis-hanger
Bestel deze Jaspis hanger online vanaf €5.50
Jaspis elohim aliën schedel c

Jaspis elohim aliën schedel cLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/kristallen-schedels/kristallen-schedels-aliens/123948_jaspis-elohim-alin-schedel-c
Bestel deze Jaspis elohim aliën schedel c online vanaf €42.00
Jaspis polychroom

Jaspis polychroomLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/huis-kristallen-gepolijst/125004_polychroom-jaspis
Bestel deze Jaspis polychroom online vanaf €163.00
Jaspis netwerk , menselijke schedel, human schedel

Jaspis netwerk , menselijke schedel, human schedelLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/kristallen-schedels/kristallen-schedels-menselijke-human/125431_netwerk-jaspis-menselijke-schedel-human-schedel
Bestel deze Jaspis netwerk , menselijke schedel, human schedel online vanaf €77.00
Jaspis polychroom

Jaspis polychroom

Polychroom Jaspis versterkt de eigen Godenkracht en het Meesterschap en ondersteunt de stappen ernaar toe.


Leverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/huis-kristallen-gepolijst/125793_polychroom-jaspis
Bestel deze Jaspis polychroom online vanaf €265.00

Vindplaats: wereldwijd

Kleur: rood, bruin, geel, groen, blauw, purper.

Jaspis is bekend als de "hoogste voeder". De steen biedt ondersteuning in tijden van stress en geeft rust. Jaspis brengt de chakra's op een lijn. Elke kleur is specifiek geschikt voor een bepaald chakra. Jaspis kan in de huisapotheek gebruikt worden tegen neusbloedingen en kleine wondjes. Hij ontspant het zenuwstelsel en versterkt het immuunsysteem. Zweren aan lever, maag, darmen en milt kunnen verminderen en zelfs verdwijnen. Verder bevordert hij een regelmatige menstruatiecyclus.

Jaspis werkt ook om je te beschermen van invloeden en energieën van buitenaf.

Hij geeft je een hogere graad van harmonie tussen lichaam en geest waardoor je meer levensvreugde gaat uitstralen. Hij geeft je een goede gronding en helpt ook bij mensen met een zwakke aarding om beter te kunnen gronden waardoor het makkelijker voor je wordt om met aardse energie om te gaan. Met een sterkere gronding kun je ook weer verdieping krijgen in je spirituele ervaringen waarbij zielenblokkades en verkrampingen duidelijk voor je kunnen worden. Aanpassing aardse energie (Nieuwetijdskinderen). Op het fysieke niveau verlengt Jaspis het seksuele genot, biedt steun bij langdurige ziekte en geeft het lichaam nieuwe energie. Gebruik de steen langdurig, want Jaspis werkt langzaam.

Specifieke kleuren

Blauw Jaspis: verbindt met de spirituele wereld, stimuleert het keelchakra, brengt yin-yang energie in balans en steriliseert de aura. Heft mineralentekort op.

Bruin Jaspis: is met de aarde verbonden en stimuleert een ecologisch bewustzijn. Daardoor brengt het stabiliteit en evenwicht. Het vergemakkelijkt diepe meditatie en de terugkeer naar vorige levens. Versterkt het immuunsysteem, verwijdert vertuilende en giftige stoffen uit het lichaam.

Groen Jaspis: geneest ongemakken en obsessies. De steen stimuleert het hartchakra, is nuttig bij huidziekten en verdrijft opgeblazenheid. Gaat vergiftiging en ontsteking tegen.

Purper Jaspis: stimuleert het kruinchakra en heft tegenstellingen op.

Rood Jaspis: stimuleert het kruinchakra, aardt energie en herstelt onjuiste situaties.Als er met emotie wordt gespeeld, brengt het kalmte en helpt dromen herinneren. Het reinigt en stabiliseert de aura. Deze steen versterkt en ontgift het bloed en de lever.

Gele Jaspis: biedt bescherming tijdens spiritueel werk en fysieke reizen. Stimuleert zonnevlechtchakra. Verdrijft giften en heelt de spijsvertering en de maag.

Basaniet: brengt een andere bewustzijnstoestand en wekt profetische dromen en visioenen op. Is een nuttige steen bij waarzeggen met kristallen.

Mookait: zorgt voor een nuttig evenwicht tussen innerlijke en uiterlijke ervaringen. Wekt verlangen op naar nieuwe ervaringen. Moedigt beweeglijkheid aan en wijst de weg naar het maken van de juiste keuze. Versterkt het immuunsysteem, geneest wonden en zuivert het bloed.

Picture Jaspis: bevat in zijn beelden een boodschap uit het verleden voor degenen die haar kunnen lezen. Brengt verborgen gevoelens van schuld, haat en liefde aan het licht, en gedachten die gewoonlijk ter zijde worden geschoven. Deze steen wekt een gevoel van verhouding en harmonie op. Geeft troost, verlicht angst, stimuleert het immuunsysteem.

Jaspis orbicularis: helpt bij het accepteren van verantwoordelijkheid en brengt geduld bij. Het neutraliseert de gifstoffen die onaangename lichaamgeuren veroorzaken.

Royal plume jaspis: opent het kruinchakra en richt de spirituele energieën op persoonlijke doelen, wat status en macht oplevert. Deze steen ondersteunt het behoud van iemands waardigheid en zorgt voor emotionele en geestelijke stabiliteit.

Jaspis Brecci: is een hulpmiddel om de voeten op de grond te houden en emotionele stabiliteit te handhaven. Bevordert geestelijke helderheid.

Combinatiesteen: Tijgerijzer is een combinatie van Jaspis, Hematiet en tijgeroog. Het bevordert de vitaliteit, helpt bij het doorvoeren van verandering en wijst een toevluchtoord aan als er gevaar dreigt.  Helpt bij Stress en Burn-out. Aangeboren talenten worden naar boven gehaald. Tijgerijzer heeft invloed op het bloed, brengt de verhouding tussen de rode en witte bloedlichaampjes in balans, neutraliseert gifstoffen en geneest de heupen, benen en voeten door de spieren te versterken. Bevordert opname van Vitamine B.

 

 

Overzicht geneeskrachtige halfedelstenen en kristallen

     
© Elohim Centre, realisatie: Fargeau