© Elohim Centre

Onyx

Bekijk Onyx halfedelstenen in de webshopOnyx hanger

Onyx hangerLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/edelstenen-hangers-kristallen-knuffelstenen/hanger-stenen/118052_onyx-hanger
Bestel deze Onyx hanger online vanaf €5.50
Onyx knuffelsteen

Onyx knuffelsteenLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/edelstenen-hangers-kristallen-knuffelstenen/knuffelstenen/118140_onyx-knuffelsteen
Bestel deze Onyx knuffelsteen online vanaf €6.50

 

Vindplaats: Italie, Mexico, Verenigde Staten, Rusland, Brazilie, Zuid-Afrika.

Kleur: zwart, grijs, blauw, bruin, geel, rood.

Onyx is een aardende steen die kracht geeft en steun biedt in moeilijke omstandigheden en in tijden van grote stress. Het is een goed steen voor idealisten en hoogvliegers. Het maakt praktisch. Onyx geeft kracht, standvastigheid en volharding en schenkt zelfvertrouwen. Ook draagt deze steen er toe bij dat je je op je gemmak voelt in je omgeving. Het is te gebruiken voor psychometrie, omdat het zijn verhaal vertelt aan mensen die gevoelig zijn voor vibraties. Onyx heeft de eigenschap herinneringen vast te houden zodat deze steen te gebruiken is bij het genezen van wonden en fysieke trauma's uit vorige levens die het huidige leven beinvloeden.

Op het psychische vlak herkent en integreert onyx tegenstellingen in jezelf. Geeft meer stabiliteit en zelfbeheersing. Verlicht zorgen en angsten.

Genezing

Onyx is weldadig voor het gebit, de botten, het beenmerg, bloedstoornissen en de voeten. Helpt tegen oorsuizen en werkt in op  het evenwichtsorgaan.

 

 

 

 

Overzicht geneeskrachtige halfedelstenen en kristallen

     
© Elohim Centre, realisatie: Fargeau