© Elohim Centre

Apatiet

De apatiet werkt als een scheidingsvlak tussen bewustzijn en materie en bevordert op die manier een menslievende houding. Apatiet kun je gebruiken voor healing en vergroten van kennis, tegen mentale verwarring, openheid en voor dynamisch en afwisselend leven.

Bekijk Apatiet halfedelstenen in de webshopApatiet hanger blauw

Apatiet hanger blauwLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/edelstenen-hangers-kristallen-knuffelstenen/hanger-stenen/118918_apatiet-hanger-blauw
Bestel deze Apatiet hanger blauw online vanaf €21.00
Apatiet ketting

Apatiet kettingLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/sieraden/hals-kettingen/120149_apatiet-ketting
Bestel deze Apatiet ketting online vanaf €98.00
Apatiet armband split

Apatiet armband splitLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/sieraden/armbanden/123137_apatiet-armband-split
Bestel deze Apatiet armband split online vanaf €15.00

Waar wordt Apatiet gevonden?
Mexico, Noorwegen, Rusland, Verenigde Staten.

Kleur: geel, groen, grijs, blauw, wit, purper, bruin, roodbruin, violet.

Apatiet (een calciumfosfaatmineraal) werkt als een scheidingsvlak tussen bewustzijn en materie en bevordert op die manier een menslievende houding.

Spirituele en geneeskrachtige werking

Apatiet kun je gebruiken voor healing en vergroten van kennis, het mineraal  doet helder zien, tegen mentale verwarring, openheid, voor dynamisch en afwisselend leven

Dit mineraal geeft  motivatie en geestelijke flexibiliteit. Helpt bij artrose en kan herstellend werken bij botbreuken omdat het de celvernieuwing stimuleert. Het geeft rust bij een gehaast en druk leven en brengt openheid van geest.

Apatiet zorgt voor een menslievende houding en leidt tot openheid. De steen stimuleert creativiteit en intellect doordat hij je helpt om open te staan voor informatie die nuttig en belangrijk is. Apatiet bouwt energiereserves op en laat zodoende de motivatie toenemen. Het ondersteunt hyperactieve en autistische kinderen. Apatiet breidt kennis en waarheid uit en verzacht verdriet, apathie en woede

Blauwe apatiet helpt je om gemakkelijk in het openbaar te spreken.

Gele apatiet vernietigt vergiften in het lichaam en brengt stilstaande energie op gang. Deze steen is dus prima te gebruiken bij chronische vermoeidheid en slechte concentratie. Ondersteunt bij nieuwe ontwikkelingen. Helpt je te gaan staan voor wie je bent en stopt veroudering.

genezing

Apatiet heelt botten en stimuleert de vorming van nieuwe cellen, de opname van calcium, opbouw van kraakbeen, botten en tanden. En het helpt het meeontwikkelen van motorische vaardigheden. Werkt goed bij artritis, gewichtsproblemen en rachitis. Deze steen onderdrukt honger en verhoogt de snelheid van de stofwisseling. Het heelt klieren, meridianen en organen en verlaagt de bloeddruk.

 

Overzicht geneeskrachtige halfedelstenen en kristallen

     
© Elohim Centre, realisatie: Fargeau