© Elohim Centre

Aquamarijn

Uiten, levensvreugde, keelchakra, allergie, hooikoorts, helderhoren, gidscontact, paranormale ontwikkeling. Aquamarijn,

Bekijk Aquamarijn halfedelstenen in de webshopAquamarijn hanger

Aquamarijn hanger

Huid, luchtwegen, keelchakra


Leverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/edelstenen-hangers-kristallen-knuffelstenen/hanger-stenen/117976_aquamarijn
Bestel deze Aquamarijn hanger online vanaf €11.50
Aquamarijn knuffelsteen

Aquamarijn knuffelsteenLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/edelstenen-hangers-kristallen-knuffelstenen/knuffelstenen/118094_aquamarijn-knuffelsteen
Bestel deze Aquamarijn knuffelsteen online vanaf €20.50
Aquamarijn regenboog edelsteenlegging chakralegging

Aquamarijn regenboog edelsteenlegging chakralegging

Doordat voor elke chakra de passende steen en kleur wordt gebruikt is de regenbooglegging de meest veilige legging. Hiermee kun je thuis beginnen ook als je nog niet veel ervaring met leggingen hebt.


Leverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/therapeuten/edelsteen-legging-chakra-legging-sets/119015_regenboog-edelsteenlegging-chakralegging
Bestel deze Aquamarijn regenboog edelsteenlegging chakralegging online vanaf €26.50
Aquamarijn edelsteenlegging chakralegging

Aquamarijn edelsteenlegging chakraleggingLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/therapeuten/edelsteen-legging-chakra-legging-sets/119017_aquamarijn-kristallegging
Bestel deze Aquamarijn edelsteenlegging chakralegging online vanaf €52.00
Aquamarijn  ruw met kristallen

Aquamarijn ruw met kristallenLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/ruwe-huis-kristallen/122954_aquamarijn-ruw-met-aquamarijnkristallen
Bestel deze Aquamarijn ruw met kristallen online vanaf €69.00

Waar wordt Aquamarijn gevonden?
Brazilië, Madagaskar, Oeral, VS, Nigeria, Pakistan en Aghanistan, Mexico, India, Ierland, Zinbabwe

Kleur: groen-blauw

Aquamarijn is lid van de berilfamilie. Het krijgt zijn blauwgroene tot blauwe kleur door de aanwezige ijzersporen. Door zijn kleur wordt aquamarijn met het element water in verband gebracht.De kalmerende energieen van aquamarijn verminderen stress.

Het is een goede beschermer tijdens (vlieg) reizen overzee. Het werd door zeelieden gedragen als talisman tegen verdrinken.

Spirituele en geneeskrachtige eigenschappen

Aquamarijn beschermt de aura, brengt chakra´s op een lijn, versterkt spirituele groei, vooruitziendheid, innerlijk weten en helderziendheid. Aquamarijn helpt je om uitdrukking te geven aan je gevoelens en ondersteunt het durven uitspreken daarvan. 

Ook helpt aquamarijn om je zielepad beter te verstaan en ondersteunt je innerlijke communicatie, maar ook die met lichtmeesters, gidsen en engelen.    Aquamarijn heeft een reinigende werking die samen met zijn vermogen de thymusklier te stimuleren infecties kan helpen wegnemen en de aquamarijn kan het immunsysteem een flinke oppepper geven. De aquamarijn brengt rust en kalmte, vermindert angsten, verheldert de geest en verscherpt het intellect.  Aquamarijn maakt oprecht en eerlijk, doelgericht en succesvol. Aquamarijn vitaliseert de keelchakra waardoor creatieve en communicatieve vaardigheden worden gestimuleerd. Doordat hoop, optimisme en inspiratie toenemen, verbetert ook het humeur.

Genezing

Aquamarijn heeft een versterkende werking en geeft kracht aan de reinigende organen. Ook ondersteunt het de ogen, de kaak, het gebit en de maag. Het helpt tegen keelpijn, opgezwollen klieren en schildklierproblemen. Het reguleert hormonen en groei. Het helpt tegen bij- en verziendheid en kalmeert overreacties van het immuunsysteem en autoimmuunziekten als hooikoorts.

 

 

 

Overzicht geneeskrachtige halfedelstenen en kristallen

     
© Elohim Centre, realisatie: Fargeau