© Elohim Centre

Hematiet

Bekijk Hematiet halfedelstenen in de webshopHematiet hanger

Hematiet hangerLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/edelstenen-hangers-kristallen-knuffelstenen/hanger-stenen/117980_hematiet-hanger
Bestel deze Hematiet hanger online vanaf €9.00
Hematiet knuffelsteen

Hematiet knuffelsteenLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/edelstenen-hangers-kristallen-knuffelstenen/knuffelstenen/118124_hematiet-knuffelsteen
Bestel deze Hematiet knuffelsteen online vanaf €8.50

Vindplaats: Groot-Brittanie, Brille, Zweden, Canada, Zwitserland.

Kleur: zilver, rood.

Hematiet is uitermate geschikt om schoonmaak te verrichten in de onderste chakra's, waardoor afvalstoffen en negatieve energieën gemakkelijker afgevoerd kunnen worden.

Hematiet is met name effectief als aardend en beschermend middel. Het harmonieseert lichaam, ziel en geest. Het voorkomt dat er negatieve energieën de aura binnendringen.

Op psychisch vlak is Hematiet krachtig. Het ondersteunt timide vrouwen, vergroot het zelfrespect en de overlevingdrang, versterkt de wilskracht en de betrouwbaarheid en geeft zelfvertrouwen. Het is een nuttige steen om van verslavingen af te komen. In geestelijk opzicht bevordert Hematiet concentratie en verbetert het geheugen en oorspronkelijk denken.

Hij helpt je bij jezelf te blijven en om zelf de verantwoording te nemen voor je eigen keuzes en zelf je geluk te bepalen. Hematiet helpt je ook om een energetisch beschermingsveld om jezelf aan te brengen wat je helpt om in je eigen kracht te blijven staan.

genezing

Hematiet is uitermate geschikt om schoonmaak te verrichten in de onderste chakra's, daardoor worden afvalstoffen en negatieve energieën gemakkelijker afgevoerd. Hematiet wordt ook wel eens bloedsteen genoemd en heeft een regulerende werking op het bloed en de celopbouw van de organen.

Ook werkt hij heel goed bij menstruatieproblemen. Hij heeft in het algemeen een vitaliserende werking waardoor je hele lichaam baat heeft bij deze steen vooral bij klachten zoals vermoeidheid, een te geringe weerstand, etc. Hematiet stimuleert de opname van ijzer en de vorming van rode bloedcellen. Is een goed middel tegen kramp in de benen, bezorgdheid en slapeloosheid en bevordert de heling van breuken.
aardstralen, maar ook bij energieblokkades die kunnen voorkomen bij bepaalde planeet constellaties.

 

 

 

Overzicht geneeskrachtige halfedelstenen en kristallen

     
© Elohim Centre, realisatie: Fargeau