© Elohim Centre

Kristallen engelen

Engelen zijn boodschappers, zij fungeren als brug tussen hemel en aarde, als steun en toeverlaat in het dagelijkse leven. Iedereen heeft een persoonlijke beschermengel. Dit is je engelbewaarder die je beschermt en je helpt door je hele leven. Vanaf de kinderjaren tot aan de dood. Naast de persoonlijke beschermengel zijn er nog veel meer engelen die je leven begeleiden.

engelen verzameling.jpg

Ze zijn overal waar jij bent, op ieder moment. Engelen hebben veel functies, ze brengen kosmische deugden zoals eerlijkheid, goedheid, schoonheid en vreugde en het zijn helpers in het spirituele en fysieke gebied.

Door een engel of engeltje bij je te dragen of in je huis te plaatsen wordt de toegang tot de engelenrijken en engelensferen in je bewustzijn geopend. Daardoor wordt het gemakkelijker om met je engelen te communiceren en antwoord en begeleiding te krijgen vanuit de engelenwereld over je levensvragen. 

Kijk voor het actuele aanbod kristallen engelen op www.elohim-edelstenen.nl

Lieve kleine rode aventurijn engel

Deze mooie rode aventurijn engel zet je in je eigen kracht, versterkt het zelfbewustzijn, helpt je eigen fouten en die van anderen te accepteren, laat je van het leven genieten.

Amethist engel

Deze engel van amethist bevat meerdere kleurschakeringen paars en heeft de mogelijkheid meerdere lagen in je te verbinden en te integreren in jezelf. Het kruinchakra wordt sterk geactiveerd waardoor verbindingen met het universum tot stand komen.

Tijgeroog beschermengeltje

Deze engel geeft zelfvertrouwen, heft blokkades op, helpt bij stress en concentratieproblemen, scherpt de zintuigen en helpt het overzicht te bewaren

Prachtige rozenkwarts engel

Deze bijzondere grote rozenkwarts engel is ondersteunend bij het doormaken van pijnlijke processen. De engel verzacht, brengt troost, en geeft een geborgen gevoel. Hij geeft rust en diepgaande healing in het hart, de rozenkwarts engel geeft ook vertrouwen en nieuwe kracht, kracht om door te gaan.

 

Overzicht geneeskrachtige halfedelstenen en kristallen

     
© Elohim Centre, realisatie: Fargeau