© Elohim Centre

Zonnesteen

Bekijk Zonnesteen halfedelstenen in de webshopZonnesteen hanger

Zonnesteen hanger

.


Leverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/edelstenen-hangers-kristallen-knuffelstenen/hanger-stenen/118383_zonnesteen-hanger
Bestel deze Zonnesteen hanger online vanaf €11.50
Zonnesteen knuffelsteen

Zonnesteen knuffelsteenLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/edelstenen-hangers-kristallen-knuffelstenen/knuffelstenen/118520_zonnesteen-knuffelsteen
Bestel deze Zonnesteen knuffelsteen online vanaf €15.00

Vindplaats: Canada, Verenigde Staten, Noorwegen, Griekenland, India.

Kleur: geel, oranje, roodbruin.

Zonnesteen geeft blijheid. Zorgt voor een goed humeur en verscherpt de intuitie. De zonnesteen helpt je de glans in je leven weer terug te vinden en helpt om voor jezelf te zorgen. Het reinigt alle chakra's. Deze alchemistische steen brengt een diepe verbinding tot stand met het licht en met de herstellende kracht van de zon tijdens meditaties en in het dagelijks leven. 

Zonnesteen helpt bij het verwijderen van haken en ogen in je emotionele of geestelijke leven. Dit kan veroorzaakt zijn door bezitterige ouders, kinderen of geliefde. Je energie vloeit hierdoor weg. Deze steen helpt je om "nee" te zeggen. Het heft wederzijdse afhankelijkheid op. Het stimuleert je eigen kracht, onafhankelijkheid en vitaliteit. Helpt bij onzekerheid. In emotioneel opzicht werkt de zonnesteen als een antidepressivum en helpt gevoelens van discriminatie, verwaarlozing of benadeling te ontkoppelen. Zonnesteen verhoogt het gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen.

genezing

Je kunt zonnestenen om je lichaam rangschikken om kraakbeenstoornissen en reumatiek te verhelpen.  Zonnesteen behandelt chronische keelpijn en is goed tegen maagzweren en heft depressies op. I goed voor je hart, nieren en ogen.Werkt in op de tweede chakra.

 

Overzicht geneeskrachtige halfedelstenen en kristallen

     
© Elohim Centre, realisatie: Fargeau