© Elohim Centre

Prehniet

Bekijk Prehniet halfedelstenen in de webshopPrehniet hanger

Prehniet hanger

Hartchakra, spirituele verbinding, zachtmoedige liefde in emotionele laag.


Leverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/edelstenen-hangers-kristallen-knuffelstenen/hanger-stenen/118391_prehniet-hanger
Bestel deze Prehniet hanger online vanaf €14.00
Prehniet knuffelsteen

Prehniet knuffelsteenLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/edelstenen-hangers-kristallen-knuffelstenen/knuffelstenen/118551_prehniet-knuffelsteen
Bestel deze Prehniet knuffelsteen online vanaf €15.00

 

Vindplaats: Zuid-Afrika

Kleur: groen, geel, wit, bruin.

Prehniet bevordert het analytische denkvermogen en versnelt de verwerking van zintuiglijke indrukken. De steen vergroot ongemerkt maar continue het vermogen om dingen op te nemen. Prehniet stimuleert de vetstofwisseling en versnelt de afvoer van de in het vet opgelsagen gifstoffen.

 

Prehniet is een steen van onvoorwaardelijke liefde. Deze steen zorgt voor diepe meditatie waarin contact met het hogere zelf wordt gelegd. Prehniet bevordert voorkennis en innerlijke kennis. Ook verzegeld deze steen het auraveld met een beschermend schild van goddelijke energie. Prehniet zorgt voor vrede en bescherming. Het is een uitstekende steen voor de tuin. Deze steen leert hoe je in harmonie met de natuur en de elementaire krachten kunt zijn en geeft nieuw leven en energie aan je omgeving. Als goed feng shui steen helpt prehniet bij het opruimen en helpt het afstand te doen van bezittingen die je niet meer nodig hebt. Mensen kunnen bezittingen of liefde oppotten vanwege een innerlijk tekort.

Op psychisch niveau verlicht prehniet nachtmerries, fobieen en diepgewortelde angsten. Het is een uitstekende steen voor hyperactieve kinderen.

Genezing

Prehniet is goed voor nieren, blaas, thymus, schouders, borst en longen. Ook behandelt prehniet jicht en bloedstoornissen en stabiliseert kwaadaardige gezwellen. Prehniet legt de diepste oorzaak bloot en is daarom handig bij het stellen van een diagnose.

 

 

Overzicht geneeskrachtige halfedelstenen en kristallen

     
© Elohim Centre, realisatie: Fargeau