© Elohim Centre

Jade

Bekijk Jade halfedelstenen in de webshopJade wit, menselijke schedel, human schedel

Jade wit, menselijke schedel, human schedelLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/kristallen-schedels/kristallen-schedels-menselijke-human/125385_jade-wit-menselijke-schedel-human-schedel
Bestel deze Jade wit, menselijke schedel, human schedel online vanaf €73.00

Vindplaats: Verenigde Staten, China, Octale, Myanmar, Rusland, Midden-Oosten.

Kleur: groen, oranje, bruin, blauw, blauwgroen, roomkleurig, lavendelblauw, rood, wit.

Jade is een symbool van zuiverheid en sereniteit en staat voor wijsheid. Het is een beschermend kristal dat de drager tegen letsel behoed en voor harmonie zorgt. Het bevordert zelfredzaamheid. Emotioneel is Jade een "droomsteen". Zorgt voor dromen vol inzichten.

Stimuleert uitscheiding afvalstoffen via de nieren, darmen en huid. Goed voor zowel huid als slijmvliezen. Ondersteunt werking geslachtsorganen. Lijnt chakra's uit en verbind deze met elkaar. Versterkt je hartchakra. Brengt evenwicht in c.q. bevordert communicatie tussen Lichtsferen en jouw Persoonlijk zelf. Jade is ook een aardende steen, zet jou neer op de aarde, op je voeten. Geeft jezelf de stevigheid om hier op aarde te zijn. Bevordert ook je openheid en vriendelijkheid naar buiten toe, zonder jezelf te verliezen. Geeft een ruime blik op de wereld, openheid. Heft blokkades op dit gebied op. Laat jou ook open zijn voor het Kosmische, geeft ook in deze zin een open en weidse blik. Om het Licht, het Kosmische te aarden in jou kan jade ondersteund worden door bijvoorbeeld een Herkimer Diamond, Sound Laser Wand Kristal.

Blauw/blauwgroen Jade: symboliseert vrede en reflectie en zorgt voor sereniteit en geduld. Helpt mensen die zich overweldigd voelen door situaties die ze niet in de hand hebben.

Bruin Jade: schept een band met de aarde, geeft troost en betrouwbaarheid.

Groen Jade: kalmeert het zenuwstelsel en kanaliseert hartstocht. Wordt gebruikt om slecht functionerend relaties te harmoniseren.

Lavendeljade: verzacht emotionele wonden en trauma's en geeft innerlijke rust.

Oranje Jade: is energiek,  stimulerend en brengt vreugde.

Rood Jade: is de meest hartstochtelijke en stimulerende jadesoort. Het wordt geassocieerd met liefde en stoom afblazen.

Wit Jade: helpt bij het nemen van beslissingen omdat dat relevante informatie oplevert.

Geel Jade: is energiek en stimulerend, maar met de nodige vrolijkheid. Ondersteunt de spijsvertering in en uitscheiding van het lichaam.

 

 

 

Overzicht geneeskrachtige halfedelstenen en kristallen

     
© Elohim Centre, realisatie: Fargeau