© Elohim Centre

Hemimorfiet

Hemimorfiet heeft hij een positieve werking op de gezondheid in het algemeen en bij pijn, op hart en bloedvaten, cellen, brand)wonden, infecties, reinigt bloedsomloop, darmen, versterkt immuunsysteem en werkt stabiliserend op de vrouwelijke organen en hormoonhuishouding

Bekijk Hemimorfiet halfedelstenen in de webshopHemimorfiet hanger

Hemimorfiet hangerLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/edelstenen-hangers-kristallen-knuffelstenen/hanger-stenen/118374_hemimorfiet-hanger
Bestel deze Hemimorfiet hanger online vanaf €16.50
Hemimorfiet kamerstuk met zeehondjes

Hemimorfiet kamerstuk met zeehondjes

Steen voor nieuw begin & rijkdom. Verfrist de ziel, versterkt positieve karaktertrekken, zelfexpressie & communicatie, depressief, stress opheffen blokkades of spirituele belemmeringen, schoonheid van het leven zien, zelfrespect, inzicht. Infecties, reinigt bloedsomloop, darmen, versterkt immuunsysteem. Zeer groot stuk hemimorfiet in diep blauwe kleurschakeringen, onder op de voet zijn in detail 2 zeehondjes gemaakt.


Leverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/cetaceanen/119050_hemimorfiet-kamerstuk-met-zeehondjes
Bestel deze Hemimorfiet kamerstuk met zeehondjes online vanaf €739.00
Hemimorfiet ruw kamerstuk

Hemimorfiet ruw kamerstukLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/ruwe-huis-kristallen/125356_hemimorfiet-ruw-kamerstuk
Bestel deze Hemimorfiet ruw kamerstuk online vanaf €41.00

Waar wordt Hemimorfiet gevonden?
Engeland, Mexico, Verenigde Staten, Zambia

Hemimorfiet is een zacht werkende steen met een hoog trillingsniveau. Je leert reële doelen stellen en bereiken. Hemimorfiet bevordert innerlijke kracht (en goed in je kracht staan) balans, zelf ontplooiing en om je capaciteiten en krachten optimaal te benutten. Hij helpt accepteren op verschillende gebieden (jezelf, anderen, een situatie, je leven) en verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven. Ook helpt de Hemimorfiet je om los te komen van invloeden van buitenaf en hij bevordert een open, eerlijke en positieve houding.
Hemimorfiet helpt om te aarden en om contact te maken met engelen, gidsen en andere dimensies. Hij werkt beschermend en laat energie weer stromen.

 

 

 

Overzicht geneeskrachtige halfedelstenen en kristallen

     
© Elohim Centre, realisatie: Fargeau