© Elohim Centre

Bijzondere kristallen en meesterkristallen

Bijzondere stukken

Er zijn edelstenen en kristallen die wat extra aandacht verdienen. Eenmalige, unieke en vaak wat grotere mineralen of edelsteen exemplaren. Prachtig geslepen phi kristallen, geodes, clusters of kristallen formaties voor een speciale en diep werkende energie in je huis of op je werkplek.

Alle exemplaren zijn tot hun volledig potentieel geopend en geactiveerd door een Elohim kristalmaster en hebben een meer dan fantastische uitstralende werking. Ze tillen elke sfeer op en zuiveren die continu. Brengen openheid, hart en kracht.

Kijk op onze vernieuwde site www.elohim-edelstenen.nl voor het acutele aanbod bijzondere edelstenen en kristallen


De Elohim Krachtplaats-energie met engelen

Deze extra helende energie werkt voelbaar mee in de bijzondere kristallen stukken en mineralen afkomstig van het Elohim Centre.
Voorbeelden van soorten met een groot bewustzijn kunnen de volgende kristallen zijn:
agaat, rozenkwarts, fluoriet, labradoriet of bergkristal schijven, grote clusters bergkristal, citrien of amethist. Geodes van agaat en amethist. Ruwe stukken van rozekwarts, jaspis, tijgerijzer, sodaliet, aventurijn, coelestien, celestien of apofyliet.

De Elohim krachtplaats met engelen, is werkzaam in de kristallen waardoor hun licht en essentie diepgaand zuiveren en helen in de chakra's en het lichaam. De kristallen helpen de eigen engelen-energie en het gouden innerlijke kind verder ontwaken. Geopende en geactiveerde Elohim Krachtplaats-kristallen hebben een groter bewustzijn en helend vermogen dan andere kristallen.

Kijk op http://www.krachtplaatsen.nl/ voor meer informatie over krachtplaatsen.

Open Amethist - Agaat bol

Schitterende, grote bol bestaande uit krachtige, donkere agaat met lichte banden en een kern van kwarts met prachtige amethist kristallen.

Grote groene calciet

Deze bijzonder fraaie groene calciet helpt je telkens weer bij vernieuwing en groei. De zachte helende krachten werken op je hartchakra voor bewustwording en healing.

Meesterkristallen

Meesterkristallen kunnen in verschillende vormen en kristalsoorten naar je toekomen. Ze kenmerken zich niet alleen door de bijzondere groeivorm maar vooral door hun bijzondere energie. Meesterkristallen dragen een enorme wijsheid en kennis in zich die goed voelbaar is. In (hart) verbinding met deze kristallen kun je zeer bijzondere ervaringen opdoen. Elk meesterkristal kent zijn eigen kwaliteiten, kracht en trilling en kan op geheel eigen wijze jouw bewustwording ondersteunen.

 

Overzicht geneeskrachtige halfedelstenen en kristallen

     
© Elohim Centre, realisatie: Fargeau