© Elohim Centre

Ocean jaspis

Bekijk Ocean jaspis halfedelstenen in de webshopOcean jaspis kamerstuk

Ocean jaspis kamerstukLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/huis-kristallen-gepolijst/120446_ocean-jaspis-kamerstuk
Bestel deze Ocean jaspis kamerstuk online vanaf €166.50
Ocean jaspis

Ocean jaspisLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/huis-kristallen-gepolijst/124054_ocean-jaspis
Bestel deze Ocean jaspis online vanaf €117.50
Ocean jaspis

Ocean jaspisLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/huis-kristallen-gepolijst/125007_ocean-jaspis
Bestel deze Ocean jaspis online vanaf €75.00
Ocean jaspis

Ocean jaspisLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/huis-kristallen-gepolijst/125009_ocean-jaspis
Bestel deze Ocean jaspis online vanaf €91.00

De ocean jaspis maakt ontvankelijker en geduldiger te zijn ten aanzien van je lessen en groei. Je weet makkelijker erop te vertrouwen dat het leven je vanzelf de gelegenheden en inzichten bied die je op de juiste moment in je groei nodig hebt om bepaalde innerlijke stukken te helen te verhelderen. Je wordt minder streng naar jezelf, minder gestresst. Je zult veel meer meegaan op de al prachtige kwaliteiten die al in je huizen.

 

De ocean jaspis helpt je ook op de ontdekkingstocht van je kwaliteiten en schoonheden. Dit maakt dat je jezelf op en veel vreugdevoller manier ervaart en je je met deze kwaliteiten ook profileert naar de anderen toe. Omdat je je jezelf veel meer weet te waarderen en je jezelf de ruimte geeft om te mogen zijn wie je bent, kun je anderen ook beter ontvangen in je aura. je geeft de nader de ruimte jou te ontmoeten op je vele lagen en dit bied veiligheid, geborgenheid, welkom zijn. Strijdstukjes, ongemakkelijkheden tussen jou en anderen zullen wegsmelten en diepere ontmoetingen zullen plaats vinden.


De ocean jaspis wordt veelal aangeraden aan nieuwetijdskinderen, lichtwerkers, gevoelige mensen en teruggetrokken mensen, bv autisme. De ocean jaspis is werkelijk een heerlijk geschenk aan jezelf: niets is fijner dan het beste maatje met jezelf te zijn, die heerlijke tevreden harmonie met jezelf. Ken je iemand die met zichzelf overhoop zit en zich wat aan het terugtrekken is? schenk hem of haar een ocean jaspis. Innerlijke vriendelijkheid komt weer terug waarna een warme omhelzing naar de wereld en vrienden volgt.

Omdat de ocean jaspis onder ander de gevoelens naar jezelf verandert, werkt deze steen veel op je bekken, nieren, blaas en reproductieve organen. Het ontspant ook je spieren en zenuwstelsel, het maakt je zacht.

 

Overzicht geneeskrachtige halfedelstenen en kristallen

     
© Elohim Centre, realisatie: Fargeau