© Elohim Centre

Opaal

Bekijk Opaal halfedelstenen in de webshopOpaal hanger andes

Opaal hanger andesLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/edelstenen-hangers-kristallen-knuffelstenen/hanger-stenen/118206_opaal-hanger-andes-opaal
Bestel deze Opaal hanger andes online vanaf €10.00
Opaal hanger

Opaal hanger

Dienstbaar zijn, levenslust, passie, weten waar je voor gaat maar niet over lijken gaan, visie, kennis, structuur, seksualiteit.


Leverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/edelstenen-hangers-kristallen-knuffelstenen/hanger-stenen/118407_opaal-hanger
Bestel deze Opaal hanger online vanaf €17.50
Opaal knuffelsteen

Opaal knuffelsteen

V


Leverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/edelstenen-hangers-kristallen-knuffelstenen/knuffelstenen/118577_opaal-knuffelsteen
Bestel deze Opaal knuffelsteen online vanaf €29.00
Opaal knuffelsteen

Opaal knuffelsteen

Dienstbaar zijn, levenslust, passie, weten waar je voor gaat maar niet over lijken gaan, visie, kennis, structuur, seksualiteit.


Leverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/edelstenen-hangers-kristallen-knuffelstenen/knuffelstenen/118581_opaal-knuffelsteen
Bestel deze Opaal knuffelsteen online vanaf €14.00
Opaal knuffelsteen girasol

Opaal knuffelsteen girasolLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/edelstenen-hangers-kristallen-knuffelstenen/knuffelstenen/119208_opaal-knuffelsteen-girasol-opaal
Bestel deze Opaal knuffelsteen girasol online vanaf €11.00
Opaal edel oorstekers zilver

Opaal edel oorstekers zilver

Opaal versterkt het kosmisch bewustzijn, geeft toegang tot ware zelf, loslaten controle, passie voor het leven, aanwakkeren vuur, zuivert bloed en nieren, .


Leverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/sieraden/oorbellen/122120_edelopaal-oorstekers-zilver
Bestel deze Opaal edel oorstekers zilver online vanaf €69.00
Opaal opaliet hanger

Opaal opaliet hangerLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/edelstenen-hangers-kristallen-knuffelstenen/hanger-stenen/122787_opaliet-hanger
Bestel deze Opaal opaliet hanger online vanaf €8.50

De vindplaats van opaal is Australie, mexico, Peru, Zuid-Amerika, Groot-Britannie, Canada, Verenigde Staten, Honduras, Slowakije.

Opaal vind je in de kleuren wit, roze, zwart, beige, blauw, geel, bruin, oranje, rood, groen, purper.

Opaal is absorberend en weerkaatsend, pakt gedachten en gevoelens op, versterkt ze en stuurt ze terug naar hun bron. Dienstbaar zijn, levenslust, passie, weten waar je voor gaat maar niet over lijken gaan, visie, kennis, structuur, seksualiteit. Hart (infarct), reinigt bloedvaten en lymfen, niet laten provoceren, vanuit zielniveau jezelf en omgeving ervaren, open gaan, tot grotere bloei komen, bevrijding van depressie, leven aangaan, oude hindernissen, schuldgevoel.

Opaal is een beschermende steen en kan grbuikt worden als je je op gevaarlijke plaatsing begeeft. Helpt het gevoel van eigenwaarde te vergroten. Geestelijk zorgt opaal voor luchtigheid en spontaniteit. Emotioneel wordt opaal altijd geassocieerd met liefde, hartstocht, verlangen en erotiek.

Zwart-bruin-grijs opaal. Resoneert met het heiligbeenchakra en de voortplatingsorganen. Nuttig voor het vrijmaken van seksuele spanningen

Blauw opaal. Verzacht de emoties en richt je weer op je spirituele doel. Bevordert communicatie.

Kersenopaal. Helpt bij het reinigen en activeren van het heiligbeencahkra. Weldadig bij hoofdpijn. Het kristal stimuleert weefselherstel en geneest bloedstoornissen en verhelpt spierspanning.

Chrysopaal. Maakt ontvankelijk voor nieuwe indrukken, verbetert stemming, verlicht emotionele lasten en bevrijdt gevoelens. Het ontgift en herstelt de lever en haalt verstikkende gevoelens van hart en borst weg.

Vuuropaal. Vergroot de persoonlijke macht, wakkert het innerlijk vuur aan en beschermd tegen gevaar. Versterkt de energie en is gunstig voor verandering en vooruitgang. Kan diepgewortelde gevoelens van verdriet vrijmaken.Het geneest de darmen en nieren, zorgt voor balans in de bijnieren en stimuleert de geslachtsorganen.

Groen opaal. Bevordert emotioneel herstel en helpt met relaties. Het versterkt het immuunsysteem en verlicht bij verkoudheid en griep.

Hyaliet (wateropaal). is een voortreffelelijke steen voor helderziendheid. Verbindt als stabilisator  het basischakra met het kruinchakra, wat de meditatieve ervaring versterkt. Helpt degenen die de overgang uit het lichaam maken.

 

Overzicht geneeskrachtige halfedelstenen en kristallen

     
© Elohim Centre, realisatie: Fargeau