© Elohim Centre

Kunziet

Bekijk Kunziet halfedelstenen in de webshopKunziet hanger

Kunziet hangerLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/edelstenen-hangers-kristallen-knuffelstenen/hanger-stenen/118293_kunziet-hanger
Bestel deze Kunziet hanger online vanaf €14.00
Kunziet knuffelsteen

Kunziet knuffelsteenLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/edelstenen-hangers-kristallen-knuffelstenen/knuffelstenen/118510_kunziet-knuffelsteen
Bestel deze Kunziet knuffelsteen online vanaf €15.00

 

Vindplaats: Verenigde Staten, Madagaskar, Braille, Myanmar, Afhanistan.

Kleur: roze, groen, geel, lila, helder.

Kunziet is een spirituele steen. Het laat het hartcentrum en onvoorwaardelijke liefde ontwaken en zorgt voor liefdevolle gedachten en communicatie. Kunziet brengt je in diepe mediatieve toestand. Versterkt de creativiteit en stimuleert nederigheid.

 Kunziet is bij ons verkrijgbaar in een zachtroze kleur (vergelijkbaar met lichte rozekwarts) en in wit/transparant (zoals bergkristal).Kunziet werkt vooral op het hart en hartproblemen, maar ook op verkrampingen. Deze kunnen in het gehele lichaam voorkomen, zoals bijvoorbeeld spierpijn, jicht, hernia en arthritis.

 Doordat kunziet een hoge liefdestrilling uitzendt en met Venusenergie werkt is hij goed bruikbaar bij depressies, of als je het gewoon even "niet ziet zitten".Hij schenkt je de kracht van acceptatie en overgave, het vertrouwen op een zachte manier. Hij versterkt je invoelend vermogen en heelt en beschermt je aura.

Tijdens meditaties werkt kunziet in op het hart en met name op het voelen van onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en dit stimuleren en te laten integreren met het hogere liefdesgevoel. Om van jezelf te houden zoals je van anderen houdt en andersom. Op geestelijk niveau bevordert Kunziet introspectie en het vermogen opbouwende kritiek te verwerken. Het heeft de macht intellect, intuïtie en inspiratie te combineren.

Genezing

Deze steen versterkt de bloedsomloop en de hartspier. Is goed tegen zenuwaandoeningen en verlicht epilepsie en gewrichtspijn. Het stimuleert het immuunsysteem. Kunziet bevat lithium en is weldadig bij psychische stoornissen en depressies. Helpt het fysieke lichaam herstellen van de gevolgen van emotionele stress.

Specifieke kleuren

Helder Kunziet: helpt bij het "terughalen" van de ziel.

Geel Kunziet: verwijdert elektromagnetische "smog" in de omgeving en buigt straling en microgolven af van het aura veld.Stabiliseert het evenwicht tussen calcium en magnesium in het lichaam.

Lila Kunziet: vergemakkelijkt de overgang voor de stervende, schenkt de kennis die de vertrekkende ziel nodig heeft. Breekt door tijdsbarriere heen.

Hiddeniet (groen kunziet): schept een verbinding met andere werelden en helpt bij de overdracht van kennis vanuit de hogere gebieden.. Is weldadig voor intellectuele en emotionele ervaringen. Het verlicht gevoelens van mislukking. Groen Kunziet aardt de spirituele liefde en steunt een nieuw begin. Het steunt de thymus en de borstkas.

 

 

Overzicht geneeskrachtige halfedelstenen en kristallen

     
© Elohim Centre, realisatie: Fargeau