© Elohim Centre

Rutielkwarts

Bekijk Rutielkwarts halfedelstenen in de webshopRutielkwarts hanger

Rutielkwarts hangerLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/edelstenen-hangers-kristallen-knuffelstenen/hanger-stenen/118072_rutielkwarts-hanger
Bestel deze Rutielkwarts hanger online vanaf €10.00
Rutielkwarts knuffelsteen

Rutielkwarts knuffelsteenLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/edelstenen-hangers-kristallen-knuffelstenen/knuffelstenen/118160_rutielkwarts-knuffelsteen
Bestel deze Rutielkwarts knuffelsteen online vanaf €14.00
Rutielkwarts edelsteenlegging chakralegging

Rutielkwarts edelsteenlegging chakraleggingLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/therapeuten/edelsteen-legging-chakra-legging-sets/119029_rutielkwarts
Bestel deze Rutielkwarts edelsteenlegging chakralegging online vanaf €44.50

 

Vindplaats: wereldwijd

Kleur: kleurloos of gerookt met goudbruine, roodachtige of zwarte draden

Rutielkwarts verlicht de ziel, bevordert spirituele groei, reinigt de aura en voorziet deze van energie. Helpt bij het nemen van een eigen levensruimte. Het is een nuttige steen voor astrale reizen, waarzeggen met kristallen en kanaliseren.  Deze steen is nuttig voor therapeuten.

Ook biedt het bescherming tegen een psychische aanval. Deze kwartssoort helpt om ongemakken uit vorige levens te verhelpen en inzicht te krijgen en de gevolgen van vroegere daden te begrijpen.Op psychisch niveau  raakt rutielkwarts de wortel van problemen en vergemakkelijkt overgangen en veranderingen van richting. Op het emotionele vlak verzacht rutielkwarts sombere stemmingen en werkt als een antidepressivum. Het verlicht angsten, fobieen en bezorgdheid.

genezing

Rutielkwarts helpt goed tegen uitputting en energieverlies. Dit kristal stimuleert de schildklier en verjaagt parasieten. Werkt in op de zonnevlecht, spieren, het bloed en het darmkanaal. Groei en wederopbouw in cellen worden gestimuleerd en beschadigde weefsels worden herstelt. Rutielkwarts bezit een vitaliteit die heilzaam is bij chronische ziekten, impotentie en onvruchtbaarheid. Helpt bij bronchitis, luchtwegen, astma en werkt reinigd. Ook helpt rutielkwarts om te stoppen met roken.

 

 

 

 

 

Overzicht geneeskrachtige halfedelstenen en kristallen

     
© Elohim Centre, realisatie: Fargeau