© Elohim Centre

Turkoois

Bekijk Turkoois halfedelstenen in de webshopTurkoois hanger

Turkoois hangerLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/edelstenen-hangers-kristallen-knuffelstenen/hanger-stenen/118084_turkoois-hanger
Bestel deze Turkoois hanger online vanaf €12.50
Turkoois ketting

Turkoois kettingLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/sieraden/hals-kettingen/123130_turkoois-ketting
Bestel deze Turkoois ketting online vanaf €67.00

 

Vindplaats: Verenigde Staten, Egypte, Mexico, China, Iran, Peru, Polen, Rusland, Frankrijk, Tibet, Egypte, Afghanisatn, Arabie.

Kleur:  turkoois, groen of blauw.

Turkoois is een beschermende steen en wordt sinds mensenheugenis als talisman gebruikt. Het is een Gelukssteen en werkt in op de keelchakra. Turkoois weert het boze en geeft je kracht bij situaties waarin mensen je iets misgunnen. Het helpt bij de overgang.

Turkoois bevordert spirituele afstemming, is een goede genezer, biest troost aan de geest en welzijn aan het lichaam. Bevordert communicatie met de fysieke en spirituele werelden. Het versterkt intuitie en meditatie en de ziel zichzelf uiten en het verkent vorige levens. Het is een zuiverende steen die negatieve energie verdrijft, elektromagnetische smog verwijdert en tegen milieuvervuiling beschermt. Ook schept Turkoois evenwicht in alle chakra´s 

Op psychisch niveau is turkoois een versterkende steen. Op geestelijk vlak zorgt turkoois voor innerlijke kalmte en alertheid en bevordert creatieve expressie. Het is een uitstekende steen bij uitputting, depressie of paniekaanvallen.

genezing

Turkoois stimuleert de fysieke en psychische immuunsystemen, herstelt weefsel, ondersteunt de opname van voedingsstoffen en is goed tegen virusinfecties, geneest vooral de ogen. Is heilzaam in geval van jicht en reumatiek. Het remt ontstekingen, ontgift en verlicht krampen en pijn.

 

Overzicht geneeskrachtige halfedelstenen en kristallen

     
© Elohim Centre, realisatie: Fargeau