© Elohim Centre

Agaat

Agaat heeft een geneeskrachtige werking, zo werkt het kalmerend, geeft troost, agaat werkt tegen pijn en doofheid. Agaten versterken het hart en vitaliteit.

Bekijk Agaat halfedelstenen in de webshopAgaat schijf

Agaat schijf

In tegenstelling tot de meeste Agaatschijven heeft deze schijf mooie, grillige patronen, vormen en kristallen.


Leverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/schijven/119199_agaat-schijf
Bestel deze Agaat schijf online vanaf €111.00
Agaat schijf

Agaat schijfLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/schijven/125162_agaat-schijf
Bestel deze Agaat schijf online vanaf €56.00
Agaat traveler schedel

Agaat traveler schedelLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/kristallen-schedels/kristallen-schedels-travelers/125427_agaat-traveler-schedel
Bestel deze Agaat traveler schedel online vanaf €33.00
Agaat bamboo leaf  menselijke schedel, human schedel

Agaat bamboo leaf menselijke schedel, human schedel

Bamboo Leaf Agaat bevordert spirituele groei en kracht, lost blokkades op en voorziet de aura van nieuwe en beschermende energie.


Leverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/kristallen-schedels/kristallen-schedels-menselijke-human/125789_bamboo-leaf-agaat-menselijke-schedel-human-schedel
Bestel deze Agaat bamboo leaf menselijke schedel, human schedel online vanaf €421.00

Waar wordt Agaat gevonden?
Agaat wordt gevonden in de Verenigde Staten, India, Marokko, Tjechie, Brazilie en Afrika.

Welke kleuren heeft agaat?

Kleur: helder of melkwit, grijs, blauw, groen, roze, bruin, vaak kunstmatig gekleurd

Agaten groeien in vulkanisch gesteente. Wanneer deze niet volledig gevuld is met agaat, kunnen zich in de holle ruimte kristallen ontwikkelen van bijvoorbeeld bergkristal of amethyst, de zgn. geode. Agaatverbindingen vormen zich als oplossing van kiezelzuur in holten in oudere rotsen.  De belangrijke vindplaatsen van agaat zijn Brazilië, Uruguay, Botswana en de Verenigde Staten, India, Marokko,Tsjechie.

 

Spirituele en geneeskrachtige eigenschappen van Agaat

Agaat beschermt het spirituele leven en geeft positieve energie. Agaat stimuleert zelfanalyse en de waarneming van verborgen omstandigheden. Agaten versterken de geestelijke functie door een betere concentratie en een beter analytisch vermogen. Agaat moedigt het spreken van de waarheid aan en schept tevens een gevoel van veiligheid en zekerheid bij het opheffen van innerlijke spanning. Het geneest woede door liefde te koesteren ende moed te geven om opnieuw te beginnen.

Dit mineraal  leert aandacht te geven aan de diepere levenswaarden en verlicht  het denken (eenkleurige agaat).

De Botswana-agaat leert scheppend denken. Ondersteunt bij de bevalling en de groei van baby's en tal van kinderziektes. Het geeft bescherming en stimuleert bij kinderen het geestelijk groeien, Vooral baby's, kinderen zijn erg gevoelig voor de steen.

Grillige agaat doorbreekt rechtlijnigheid en regelmatig gelijnde agaat maakt rust

Genezing met agaat

De Agaat werkt o.a. op de geslachtsorganen en daarmee dus ook op de voortplanting. Als vanouds geldt de agaat als beschermsteen voor moeder en kind tijdens de zwangerschap. Op het hart gelegd geneest het de emotionele aandoening die het accepteren van liefde verhinderd. Het reinigt het lymfestelsel en de alvleesklieren,  het verstevigt de bloedvaten en geneest huidaandoeningen. Agaat stabiliseert de aura en elimineert en transformeert negatieve energieen Het heelt de ogen, de maag en de baarmoeder. Het reinigt het lymfestelsel en de alvleesklier, en het verstevigt de bloedvaten en geneest huidaandoeningen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Overzicht geneeskrachtige halfedelstenen en kristallen

     
© Elohim Centre, realisatie: Fargeau