© Elohim Centre

Amazoniet

Amazoniet heeft een harmoniserende werking bij stemmingswisselingen Helpt bij het heft in eigen handen nemen. Zmazoniet heeft een verzachtende werking op zorgen en hartepijn menstruatieproblemen. Ontkrampt en ontspant zenuwstelsel.

Bekijk Amazoniet halfedelstenen in de webshopAmazoniet hanger

Amazoniet hangerLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/edelstenen-hangers-kristallen-knuffelstenen/hanger-stenen/117972_amazoniet-hanger
Bestel deze Amazoniet hanger online vanaf €8.50
Amazoniet knuffelsteen

Amazoniet knuffelsteenLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/edelstenen-hangers-kristallen-knuffelstenen/knuffelstenen/118092_amazoniet
Bestel deze Amazoniet knuffelsteen online vanaf €11.00
Amazoniet ketting

Amazoniet ketting

Schitterende ketting van mooie in parelvorm geslepen amazoniet deeltjes. Amazoniet bevordert een goede energie doorstroming met name op het gebied van keel en hartchakra. Het helpt om ook in moeilijke situaties met een open hart te kunnen communiceren.


Leverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/sieraden/hals-kettingen/119838_amazoniet-ketting
Bestel deze Amazoniet ketting online vanaf €45.00

Waar wordt Amazoniet gevonden?
Verenigde Staten, Canada, Rusland, Australië, Namibië, Mozambique, Brazilië, India.

Amazoniet is een kaliumaluminiumsilicaat. Het mineraal is ondoorzichtig met een zwak olijfgroene fluorescentie. De amazoniet is gevoelig voor druk. Helpt het eigen lot te bepalen en neutraliseert stemmingswisselingen. Bevordert het harmonisch samenwerken van verstand en gevoel. Opent het hart- en keelchakra opdat de communicatie met anderen soepel verloopt. Opent tevens het voorhoofdchakra (derde oog), waarmee de intuitie vergroot wordt. Blokkades en negatieve energie in het zenuwstelsel worden erdoor opgeschoond/verwijderd.

  • harmoniserend bij stemmingswisselingen
  • heft in eigen handen nemen
  • zorgen en hartepijn (ook achterkant hartchakra)
  • Menstruatieproblemen
  • ontkrampt en ontspant
  • zenuwstelsel.

Amazoniet verjaagt negatieve energie en is weldadig bij osteoporose, tandbederf, calciumgebrek en calciumafzettingen omdat het de stofwisselingsgebreken opheft die deze omstandigheden creeren. Amazoniet opent en heelt het hart- en keelchakra om liefdevolle communicatie te versterken. 

 

Overzicht geneeskrachtige halfedelstenen en kristallen

     
© Elohim Centre, realisatie: Fargeau