© Elohim Centre

Chiastoliet

Bekijk Chiastoliet halfedelstenen in de webshopChiastoliet (kruissteen) knuffelsteen

Chiastoliet (kruissteen) knuffelsteenLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/edelstenen-hangers-kristallen-knuffelstenen/knuffelstenen/118104_chiastoliet-kruissteen-knuffelsteen
Bestel deze Chiastoliet (kruissteen) knuffelsteen online vanaf €13.00
Chiastoliet hanger

Chiastoliet hangerLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/edelstenen-hangers-kristallen-knuffelstenen/hanger-stenen/118557_chiastoliet-hanger
Bestel deze Chiastoliet hanger online vanaf €8.00

De vindplaats van dit kristal is Chili, Rusland en Spanje.

Het heeft de kleuren bruin-grijs, roze, grijs, roodachtig bruin of olijfgroen.

Chiastholiet heeft de eigenschap om onenigheid in harmonie te veranderen. Deze kreatieve steen heeft de kracht om negatieve gedachten en gevoelens te verdrijven en helpt problemen op te lossen. Chiastholiet is verbonden met dood en wedergeboorte en kan steun bieden aan mensen die de overgang naar het hiernamaals maken. Activeert het hogere zelf.

Op psychisch vlak lost chiastholiet illusies op en kalmeert het angsten, zodat je de werkelijkheid onder ogen kan zien. Op geestelijk vlak helpt dit kristal om problemen op te lossen door je analytisch vermogen te vergroten. Het stabiliseert emoties en helpt af te stemmen op het doel van de ziel.

Chiastholiet verlaagt koorts, stelpt bloed en geneest reumatiek en jicht. Het stimuleert de melkproductie bij zogende moeders en brengt het immuunsysteem in balans. En het versterkt de zenuwen.

De groene andalusiet (soort chiastholiet) is een hartreiniger die zorgt voor evenwicht en heft emotionele en chakrablokkades op die zijn veroorzaakt door angst en een emotioneel trauma.

 

Overzicht geneeskrachtige halfedelstenen en kristallen

     
© Elohim Centre, realisatie: Fargeau