© Elohim Centre

Smaragd

Bekijk Smaragd halfedelstenen in de webshopSmaragd hanger

Smaragd hangerLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/edelstenen-hangers-kristallen-knuffelstenen/hanger-stenen/118074_smaragd-hanger
Bestel deze Smaragd hanger online vanaf €14.00
Smaragd knuffelsteen

Smaragd knuffelsteenLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/edelstenen-hangers-kristallen-knuffelstenen/knuffelstenen/118162_smaragd-knuffelsteen
Bestel deze Smaragd knuffelsteen online vanaf €18.50

Vindplaats: India, Zimbabwe, Tanzania, Brazilie, Egypte, Australie

Kleur: groen

Smaragd is een steen voor inspiratie en eindeloos geduld. Staat ook bekend als "de steen van succesvolle liefde". De steen versterkt eenheid, onvoorwaardelijke liefde en partnerschap en bevordert vriendschap. Als smaragd van kleur veranderd zou dat op ontrouw wijzen. Smaragd opent het hartchakra en heeft een kalmerend effect op emoties. Het verbindt lichaam, gevoel, verstand en geest. Zorgt er voor dat je bij hartepijn weer verder kunt.

Smaragd zet aan tot postieve daden en vergroot geestelijke vermogens, maakt helderziendheid mogelijk en zorgt voor een sterk karakter om de tegenslagen van het leven het hoofd te bieden. Is nuttig bij gevallen van claustrofobie. Smaragd biedt geestelijke helderheid, versterkt het geheugen en verbreedt de visie. Deze steen van wijsheid bevordert waarheid en onderscheidingsvermogen. Smaragd is weldadig voor wederzijds begrip binnen een groep mensen en stimuleert de samenwerking.

genezing

Om de hals gedragen zou smaragd epilepsie afweren. Helpt bij slapeloosheid. De groene uitstraling kan helpen bij de genezing van kwaadaardige ziekten. Het bevordert herstel na een infectieziekte. Is goed voor neusbijholten, longen, hart, ruggengraat en spieren en verzacht de ogen. Heeft een ontgiftende werking op de lever, verlicht reumatiek en diabetes en kan ook als tegengif bij vergiftigingen worden gebruikt.

 

 

 

 

 

Overzicht geneeskrachtige halfedelstenen en kristallen

     
© Elohim Centre, realisatie: Fargeau