© Elohim Centre

Malachiet

Bekijk Malachiet halfedelstenen in de webshopMalachiet hanger

Malachiet hangerLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/edelstenen-hangers-kristallen-knuffelstenen/hanger-stenen/118048_malachiet-hanger
Bestel deze Malachiet hanger online vanaf €10.50
Malachiet knuffelsteen

Malachiet knuffelsteenLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/edelstenen-hangers-kristallen-knuffelstenen/knuffelstenen/118136_malachiet-knuffelsteen
Bestel deze Malachiet knuffelsteen online vanaf €14.25
Malachiet  groen

Malachiet groenLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/huis-kristallen-gepolijst/125067_malachiet-groen
Bestel deze Malachiet groen online vanaf €99.00

Vindplaats: Roemenie, Zambia, Democratische Republiek, Kongo, Rusland, Midden-Oosten.

Kleur: groen

Malachiet laat hoger bewustzijn toe en doorbreekt oude patronen. Helpt bij verdieping van Christus-bewustzijn en hart. Helpt om meer van jezelf te houden. Schept veiligheid. Brengt zelfrespect. Innerlijk kind, helpt oude conditioneringen loslaten (naast je bed, werkt door in je dromen).

Malachiet is een giftige en krachtige steen die het best toegepast kan worden onder toezicht van een ervaren therapeut. Het mag alleen in gepolijste vorm gebruikt worden. Malachiet versterkt positieve en negatieve energieen en grondt spirituele energieen. Het is een belangrijke beschermsteen en dient voor en na gebruik te worden gereinigd door het in een kwartscluster in de zon te leggen. Malachiet absorbeert plutoniumvervuiling en biedt bescherming tegen allerlei soorten straling. Het reinigt elektromagnetische vervuiling en geneest aard-energieen. Deze steen reinigt en activeert de chakra's en stemt af op spirituele leiding. Op het hart geplaatst zorgt het voor evenwicht en harmonie. Malachiet is te gebruiken bij waarzeggen met kristallen en voor toegang tot andere werelden.

Op psychisch niveau is malachiet een steen van transformatie. Moedigt het nemen van risico's aan. Het laat zien wat je geestelijke groei belemmert, verbreekt ongewenste banden en versleten patronen. Malachiet is nuttig bij psychoseksuele problemen, vooral na traumatische ervaringen in een vorig leven. Op geestelijk niveau versterkt malachiet de intuitie en het inzicht. Het helpt geestelijke stoornissen te verlichten en bestrijdt dyslexie. Op emotioneel niveau kan het de stemmingen intenser maken, maar ook veranderlijker.

genezing

Malachiet verlaagt de bloeddruk, is goed bij astma, artritis, epilepsie, botbreuken, gezwollen gewrichten, tumoren, agenziekte en duizeligheid. Malachiet wordt ook wel vroedsteen genoemd, het is nuttig bij krampen en vergemakkelijkt bevallingen. Ook de oogzenuw, alvleesklier, milt en bijschildklier vinden baat bij Malachiet. Malachiet stimuleert de ontgiftende werking van de lever, zodat de verzuring van weefsels vermindert. Tegen onrustig slapen.

 

Overzicht geneeskrachtige halfedelstenen en kristallen

     
© Elohim Centre, realisatie: Fargeau