© Elohim Centre

Mosagaat

Mosagaat trekt rijkdom aan. Heeft een goede werking op het vermogen andere mensen en jezelf te versterken. Mosagaat bevordert zelfexpressie en communicatie.

Bekijk Mosagaat halfedelstenen in de webshopMosagaat agaat knuffelsteen

Mosagaat agaat knuffelsteenLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/edelstenen-hangers-kristallen-knuffelstenen/knuffelstenen/118473_mosagaat-knuffelsteen
Bestel deze Mosagaat agaat knuffelsteen online vanaf €9.00
Mosagaat agaat hanger

Mosagaat agaat hangerLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/sieraden/hangers-en-broches/123505_agaat-hanger-mosagaat
Bestel deze Mosagaat agaat hanger online vanaf €27.50

 Vindplaats: Verenigde Staten, Australie, India

Kleur: groen, blauw, rood, geel, bruin

 

Mosagaat trekt overvloed aan, het is een steen van rijkdom. Deze steen helpt bij het verminderen van gevoeligheid voor het weer en ook bij milieuvervuiling. Het is een uitstekende steen voor iedereen die in de landbouw werkzaam is.

Het is een steen voor een nieuw begin, het vermindert de pijn een bevordert een vlotte bevalling. Deze steen stelt je in staat de schoonheid om je heen te zien. Op het psychische vlak verbetert mosagaat het zelfrespect en het versterkt positieve karaktertrekken. Om het vermogen om met andere mensen om te gaan te versterken , is dit een uitstekende steen. De agaatsoort versterkt  de inspiratie tot nieuwe idealen.

Op het geestelijk vlak vermindert mosagaat  stress en angst en het bevordert zelfexpressie en communicatie. Het is eigenlijk een zeer optimistische steen. Mosagaat geeft inzich in de achterliggende oorzaken van je moeilijke omstandigheden.

Genezing


Mosagaat gaat ontstekingen tegen, stimuleert de lymfestroom en versterkt het immuunsysteem. Werkt goed bij verkoudheden, griep en koorts. Het bespoedigt herstel bij ziekte en voorkomt uitdroging.

 

Overzicht geneeskrachtige halfedelstenen en kristallen

     
© Elohim Centre, realisatie: Fargeau