© Elohim Centre

Chrysocolla

Bekijk Chrysocolla halfedelstenen in de webshopChrysocolla hanger

Chrysocolla hangerLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/edelstenen-hangers-kristallen-knuffelstenen/hanger-stenen/117978_chrysocolla-hanger
Bestel deze Chrysocolla hanger online vanaf €9.00
Chrysocolla knuffelsteen

Chrysocolla knuffelsteenLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/edelstenen-hangers-kristallen-knuffelstenen/knuffelstenen/118108_chrysocolla-knuffelsteen
Bestel deze Chrysocolla knuffelsteen online vanaf €13.00
Chrysocolla ruw kamerstuk

Chrysocolla ruw kamerstukLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/ruwe-huis-kristallen/125069_chrysocolla-ruw-kamerstuk
Bestel deze Chrysocolla ruw kamerstuk online vanaf €65.00

De vindplaats is in de Verenigde Staten, Groot-Brittanie, Mexico, Chili, Peru, Zaire, Rusland.

De kleuren: groen, blauw, turkoois

Chrysocolla is een ondersteunende steen die helpt bij communicatie en bij meditaties. Helpt het hart open te houden. Helpt ons door te gaan en samen te werken. Is goed voor onze psyche en het gevoel. Zoekt een middenweg, is vriendelijk en geeft warmte. De Chrysocolla is een vredessteen voor in huis. Werkt ook in op de astrale lagen op het gevoel. Brengt balans in de hormoonhuishouding.

Chrysoclla verwijdert in huis alle soorten negatieve energieën. Het kalmeert en reinigt alle chakra's en geeft ze nieuwe energie. Op het zonnevlecht verwijdert het negatieve energieën, zoals schuldgevoel. Op het hartchakra geneest het hartzeer en vergroot het het vermogen om lief te hebben. Op de keel verbetert het de communicatie, maar leert ook te zwijgen op de momenten waarop dat nodig is.

Op het derde oog gelegd opent het paranormale visie. Op het psychische vlak moedigt dit kristal zelfbewustzijn en innerlijk evenwicht aan. Het vermindert geestelijke spanningen en bevordert het vertellen van de waarheid. Op emotioneel niveau verlicht chrysocolla schuldgevoelens en geeft het vreugde.

Genezing: Chrysociolla behandelt artritis, botziekten, spierkrampen, het spijsverteringskanaal, maagzweren, bloedstoornissen en longproblemen. Het ontgift de lever, nieren en darmen, voegt zuurstof toe an het bloed. Het herstelt de alvleesklier, reguleert de insuline en zorgt voor evenwicht in het bloed. Deze steen versterkt de spieren omdat het een verkoelende werking heeft. Het verlaagt de bloeddruk en verzacht brandwonden. Ook versterkt het de schildklier en is weldadig voor de spijsvertering. Helpt bij menstruele krampen.

 

Overzicht geneeskrachtige halfedelstenen en kristallen

     
© Elohim Centre, realisatie: Fargeau