© Elohim Centre

Ioliet

Bekijk Ioliet halfedelstenen in de webshopIoliet (watersaffier) hanger

Ioliet (watersaffier) hanger

Openen voorhoofdchakra, reinigt ziele-emoties, ver- sterkte intuitie, verbinding geest-ziel, intuitieve ant- woorden over werk, relatie, enz., slijmvliezen, maag, darm(kanker), bloeddruk, nieren, bloed+urinesysteem reinigen, oedeem, spijsvertering, bij sress en overactiviteit, teveel temperament


Leverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/edelstenen-hangers-kristallen-knuffelstenen/hanger-stenen/118285_ioliet-watersaffier-hanger
Bestel deze Ioliet (watersaffier) hanger online vanaf €11.50

Vindplaats Ioliet: Verenigde Staten.  

Kleur: grijs, violet, blauw, geel.

Ioliet is een visioensteen die het derde oog activeert en visualisatie en intuïtief inzicht mogelijk maakt als alle chakra's op een lijn liggen. Wordt gebruikt door Sjamanen bij ceremonien en helpt bij het reizen buiten het lichaam.

Channeling; de energie van Ioliet; Bij deze channeling komt direct de Vrouwe van het Schilderij weer naar voren (workshop Lichtwerkers voor Moeder Aarde). Ioliet haalt verschillende hogere Lichtlichamen naar hier. Deze openen bepaalde gaven en doorbreken verstarde patronen van het mentale.

Helderziende, helderhorende, gidscontacten/kwaliteiten nemen toe. Ioliet werkt op het vrouwelijk lichaam en de intuïtie. Bij mannen zowel als vrouwen. Door deze meer vrouwelijke steen, loopt er ook mannelijke energie; zekerheid over je kunnen en je gaven. Meer toelaten, ervaren, zonder te willen begrijpen. Ioliet helpt je te worden wie je werkelijk bent. Deze steen is niet altijd zinvol voor een legging van alleen maar iolieten.

Wanneer bepaalde chakra's je Hogere Lichtlichamen nog niet toelaten door bijvoorbeeld : ja maar- reacties en te weinig vertrouwen en te weinig contact met je innerlijk kind, dan kun je van ioliet een zonnetje leggen op een bepaald chakra, bijvoorbeeld op je zonnevlecht en voorhoofd. Of elixer maken door enkele steentjes in een kan water te leggen en dit te drinken. Ioliet helpt de hogere chakra's te openen; je voorhoofd- en keelchakra op de hoogste trilling te brengen. (draag eventueel oorbellen ook hiervan, doe ik ook, helpt goed!) Ioliet heeft een sprankelende, blij makende energie.

Op je keel- en het voorhoofdchakra kan ioliet helpen bij het doorbreken van patronen, zodat je met je hogere kwaliteiten en gaven naar buiten toe kunt komen. Je kunt ioliet op je keelchakra leggen of dragen. Doe dit eventueel in combinatie met ioliet-elixer (wateraftreksel) op je voeten te smeren (in een olie) om de hogere en lagere chakra's uit te lijnen met elkaar. Om je te helpen je kwaliteiten ook neer te kunnen zetten en hierbij te genieten. (innerlijk kind)

Het vermindert de opslag van vet in het lichaam, verzacht het effect van alcohol en ondersteunt de ontgiftende werking van de lever. Deze steen is goed bij malaria en koorts, helpt de hypofyse, de neusbijholten en het ademhalingstelsel en verlicht migraine. Ook doodt het bacteriën.

 

Overzicht geneeskrachtige halfedelstenen en kristallen

     
© Elohim Centre, realisatie: Fargeau