© Elohim Centre

Obsidiaan

Bekijk Obsidiaan halfedelstenen in de webshopObsidiaan knuffelsteen sneewvlok

Obsidiaan knuffelsteen sneewvlokLeverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/edelstenen-hangers-kristallen-knuffelstenen/knuffelstenen/118138_obsidiaan-knuffelsteen-sneewvlok-obsidiaan
Bestel deze Obsidiaan knuffelsteen sneewvlok online vanaf €10.00
Obsidiaan draken schedel

Obsidiaan draken schedel

De drakenschedel zet je goed in je eigen kracht, is soms confronterend maar zeker ook bevrijdend.


Leverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/kristallen-schedels/kristallen-schedels-draken/125786_obsidiaan-draken-schedel
Bestel deze Obsidiaan draken schedel online vanaf €297.00
Obsidiaan , menselijke schedel, human schedel

Obsidiaan , menselijke schedel, human schedel

De Obsidiaan schedel bevordert groei op alle niveaus, stimuleert de verkenning van het onbekende en opent nieuwe horizonnen.


Leverbaar
EUR
new
https://elohim-edelstenen.nl/tracker/kristallen/kristallen-schedels/kristallen-schedels-menselijke-human/125792_obsidiaan-menselijke-schedel-human-schedel
Bestel deze Obsidiaan , menselijke schedel, human schedel online vanaf €275.00

Sneeuwvlokobsidiaan

Vindplaats: wereldwijd

Kleur: zwart en wit

Dit obsidiaan sneeuwvlok is een zuivere steen die evenwicht schept in lichaam, geest en ziel. Met behulp van deze steen worden isolement en eenzaamheid versterkt en kun je makkelijker in meditatie opgaan. Het leert je stressvolle mentale patronen te herkennen en los te laten.

Deze steen op het heiligbeenchakra gelegd  zorgt er voor dat het kalmeert en verzacht en brengt je in de juiste geestestoestand om ingesleten gedragspatronen onder ogen te zien.

Genezing

Verbetert de bloedsomloop en is goed voor aders en het skelet.

Apachetraan obsidiaan

Vindplaats: Verenigde Staten

Kleur: zwart

De Apachetraan is een zachte vorm van zwart obsidiaan. Is heel geschikt voor het absorberen van negatieve energie en het beschermen van de aura.  Dit kristal biedt troost en verlicht oude grieven. Het vergroot spontaniteit  en heft zelfopgelegde beperkingen op.  Verbetert de opname van vitamine C en D en is goed tegen spierkrampen.

Regenboog obsidiaan

Dit kristal heeft krachtige beschermende eigenschappen. Met deze steen leer je je spirituele aard kennen. Het vult de energie van het hart aan. Als hanger verwijdert het stress uit het lichaam en absorbeert het negatieve energie uit de aura.

 

 

 

 

Overzicht geneeskrachtige halfedelstenen en kristallen

     
© Elohim Centre, realisatie: Fargeau