© Elohim Centre

Geneeskrachtige Kristallen, halfedelstenen en mineralen

Geneeskrachtige kristallen worden ingezet bij:

 •  allerlei ziektes, kleine en grote fysieke problemen
 •  chakra's
 •  aurabescherming, gevoeligheid
 • eigen liefde, zelfvertrouwen, eigenwaarde
 • scheiding, nieuwe school, stap of werk
 • aarding en opening van je licht, ziel en authentieke Zelf
 • bij spirituele ontwikkeling en bewustwordingsgroei
 • verdriet of angst verwerking
 • levensbestemming, zieledoel
 • geestelijke en emotionele ondersteuning, bij stress en problemen
 • een ontspannen hoofd, niet teveel denken
 • genieten, gemak, goede stroming
 • overvloed
 • geluk

Je hoeft er niet in te geloven

Ze werken ook goed bij baby's, demente mensen en bij dieren.

Sterk werkende edelstenen door openen en activeren

De edelsteen of mineraal, de geneeskrachtige steen, moet tot haar volledig potentieel geopend en geactiveerd, niet doorboort of synthetisch nagemaakt zijn om zeer sterk te kunnen werken. Dit kan alleen een edelsteentherapeut(e) doen die ook zelf heldervoelend leeft vanuit haar of zijn authentieke Zelf, het 13-voudig bewustzijn en zielelicht en die houdt van edelstenen, mensen en kristallen. Iemand die bekend is met de engelen en de deva wereld van kristallen en hierin opgeleid is. De Elohim geneeskrachtige stenen, kristallen en sieraden zijn allemaal tot hun volledig potentieel geopend en geactiveerd.

De Elohim Krachtplaatsenergie met engelen

Deze extra helende energie werkt voelbaar mee in de geneeskrachtige edelstenen, kristallen en mineralen afkomstig van het Elohim Centre.

Een greep uit de edelstenen die we hebben:

Hieronder zie je een overzicht van edelstenen en hun werking. Zoek je een andere steen: mail of bel ons even.

Om meer informatie over een bepaalde kristalsoort, halfedelsteen of mineraal te krijgen, kies dan een van de kristalnamen.

Klik hier om ons gehele assortiment te zien

Kristal soorten

Alle kristalsoorten en edelstenen, online verkoop

werking en klachten

Geopende en met de eenheidsenergie van de Elohim Krachtplaats opgeladen edelstenen werken zeer krachtigBij gezondheid, innerlijk kind, hart-geest, aarding, hogere licht, krachtkant, kundalinikanaal, gaven, blokkades. Let op; voor fysieke klachten: op het lichaam dragen. De Elohim stenen zijn niet doorboord zodat het auraveld in tact blijft. Ze zijn voorzien van een capje. Ook knuffelstenen (zonder capje) kunnen worden geleverd met capje.Lees verder bij verzorging Elohim edelstenen

Agaat

bevalling, haargroei, vitaliteit, welsprekendheid (vooral de geelbruine). Tegen : Epilepsie (dragen als talisman), grauwe staar, haaruitval (vooral samen met avanturijn), heimwee, hoge bloeddruk (werkt bloeddrukverlagend, vooral samen met avanturijn of nefriet), koorts, krankzinnigheid (verpulverd innemen met appelsap), oogklachten (Botswana-agaat), oorsuizingen (samen met nefriet), pijn, waanzin, plankenkoorts, wilszwakte. Helpt bij : acne (samen met avanturijn), vermageren. Versterkt : hart, ogen, gehoor, innerlijke ontwikkeling, zonnekracht.

Amazoniet

Helpt het eigen lot te bepalen en neutraliseert stemmingswisselingen. Bevordert het harmonisch samenwerken van verstand en gevoel. Opent het hart- en keelchakra opdat de communicatie met anderen soepel verloopt. Opent tevens het voorhoofdchakra (derde oog), waarmee de intuitie vergroot wordt. Blokkades en negatieve energie in het zenuwstelsel worden erdoor opgeschoond/verwijderd.

Amethist

Ideaal meditatiekristal, vergroot paranormale vermogens, kameert en beschermt, verlicht stress en spanning,m beurt op, verbetert de concentratie, bevordert spirituele wijsheid

Ametrien

WerkingAmetrien is een krachtige combinatie van amethist en citrien. Ametrien biedt inzicht in oorzaken van ongemakken en is daardoor een goede heler. Ametrien verbindt het fysieke gebied met hoger bewustzijn.Ametrien vermindert stress en spanning in het hoofd en kalmert de geest en opent het derde oog. Ametrien verenigt mannelijke en vrouwelijke energieèn.   ChakraVoorhoofdchakra

Apatiet

Geeft motivatie en geestelijke flexibiliteit. Helpt bij artrose en kan herstellend werken bij botbreuken omdat het de celvernieuwing stimuleert. Het geeft rust bij een gehaast en druk leven en brengt openheid van geest.

Aquamarijn

Aquamarijn beschermt de aura, brengt chakra´s op een lijn, versterkt spirituele groei, vooruitziendheid, innerlijk weten en helderziendheid. Aquamarijn helpt je om uitdrukking te geven aan je gevoelens en ondersteunt het durven uitspreken daarvan.

Australische Donderei

Haalt je hoge bewustzijn op.

Aventurijn

Spirituele en geneeskrachtige werking Aventurijn bevordert positieve gevoelens en kalmte en helpt emotionele pijn op een zachte doeltreffende manier te laten verdwijnen. Aventurijn neemt jeugetraumas weg en komt van pas bij meditatie en creatieve visualisatie.

Barnsteen

Barnsteen heeft een grote spirituele impact. Amber kan het beste zo dicht mogelijk bij de plaats waar de pijn zich voordoet gedragen worden, bijvoorbeeld als armbandje bij pijn in de handen, armen of schouders.

Bergkristal

Bergkristal is een krachtige spirituele steen met de hoogste trilling die door alle schaduwstukken heen kan dringen. Bergkristal versnelt bewustzijns-en alle ontwikkeling. Helderheid van zien en weten. Stimuleert de ontwikkeling van gaven.

Calciet

Eigenwavergroot het zelfvertrouwen, versterkt het zelfrespect en het vertrouwen in de eigen capaciteiten. Werkt sterk opbeurend, zorgt voor een positief gevoel, zonder dat de realiteit uit het oog verloren wordt. Heeft een balancerend effect op emoties, verdrijft angst, helpt depressieve gevoelens te overwinnen. Bevordert de spijsvertering en het genezen van bindweefsel, huid en botten. arde, liefde voor jezelf

Chalcedoon

Algemene informatie Chalcedoon is eigenlijk een groep cryptokristallijne kwartsen met een vezelachtige structuur. Enkele stenen die binnen deze categorie vallen zijn bijvoorbeeld carneool, een rode tot donkerbruine soort, het groene, doorzichtige prasem, onyx, met witte en zwarte banden, het appelgroene chrysopraas en heliotroop is een groene variant met roodachtige vlekjes. Wanneer er smalle banden van verschillende kleuren overlopen wordt de steen agaat genoemd. Enkele andere soorten chalcedoon zijn bijvoorbeeld: sardonyx, blauwe chalcedoon, rode chalcedoon, roze chalcedoon en dendrietenchalcedoon.  Werking Chalcedoon heeft een sterke invloed op de communicatie. Zowel op het vermogen om te luisteren als op de welbespraaktheid, het ...

Citrien

Citrien is een zonnige en verwarmende steen. De steen bevordert zelfvertrouwen, zelfrespect, individualiteit, extraversie en stimuleert zelfverwezelijking.

Coelestien

                      Algemene informatieHet kristal is troebel tot doorschijnend lichtblauw van kleur. Coelestienkristallen zie je meestal in clustervorm.De vindplaats is Groot Brittanië, Egypte, Mexico, Peru, Polen, Libië, Madagaskar Spirituele en geneskrachtige eigenschappenCoelestien is verbonden met het keelchakra en heeft een hoge vibratie. Het brengt je in contact met de engelen en de energie van Maria. Veel stukken hebben een verbinding met de dolfijnen-en wasvismatrix. Je wordt bewuster en sensitiver. Het bevordert de zuiverheid van het hart en trekt voorspoed en geluk aan. Het heelt de aura, brengt doorstroming ...

Cyaniet

 geopend en geactiveerd  Brengt hoger liefdeslicht ( Lady Nada ) in zonnevlecht en aarding Goede verandering wordt uiteindelijk gebruikt voor licht en liefde Pas dan wordt je eigen 7de straal actief. Voor een workshop/opleiding als edelsteentherapeute, over de geneeskracht van edelstenen; klik hier Voor meer informatie: info@elohim-centre.org  Kristallen nieuwsbriefWil je op de hoogte blijven van leuke aanbiedingen, kristallen schedels, healing, Lichtwesen-essences, sessies en ervaringen, meld je dan voor de Elohim Centre Kristallen Nieuwsbrief!

Fluoriet

 geopend en geactiveerd  Verbinding links en rechts (mannelijk/vrouwelijk en hersenhelften) bewustzijns-verruiming (meerdere dimensies) concentratie mediamieke gaven. Voor een workshop/opleiding als edelsteentherapeute, over de geneeskracht van edelstenen; klik hier Voor meer informatie: info@elohim-centre.org  Kristallen nieuwsbriefWil je op de hoogte blijven van leuke aanbiedingen, kristallen schedels, healing, Lichtwesen-essences, sessies en ervaringen, meld je dan voor de Elohim Centre Kristallen Nieuwsbrief!

Granaat

geopend en geactiveerd   Granaat versterkt het innerlijke vuur en helpt verder te kijken dan de eigen horizon. De Granaat schenkt moed, hoop en optimisme. Weerstanden worden uitdagingen, die aangegaan moeten worden. Granaat brengt een overvloed aan nieuwe ideeën  Voor een workshop/opleiding als edelsteentherapeute, over de geneeskracht van edelstenen; klik hier Voor meer informatie: info@elohim-centre.org  Kristallen nieuwsbriefWil je op de hoogte blijven van leuke aanbiedingen, kristallen schedels, healing, Lichtwesen-essences, sessies en ervaringen, meld je dan voor de Elohim Centre Kristallen Nieuwsbrief!

Heliotroop

 geopend en geactiveerd  Is bloed jaspis sterk aardend lichtkracht van Christus in de aarde onzelfzuchtig troost bij tegenslag darmklachten, aambeien. Voor een workshop/opleiding als edelsteentherapeute, over de geneeskracht van edelstenen; klik hier Voor meer informatie: info@elohim-centre.org  Kristallen nieuwsbriefWil je op de hoogte blijven van leuke aanbiedingen, kristallen schedels, healing, Lichtwesen-essences, sessies en ervaringen, meld je dan voor de Elohim Centre Kristallen Nieuwsbrief!

Hematiet

 geopend en geactiveerd  Bij jezelf blijven, stabiliteit uit je hoofd komen hoofdpijn zuivering van bloed weerstand basischakra tegen vermoeidheid.Voor een workshop/opleiding als edelsteentherapeute, over de geneeskracht van edelstenen; klik hier Voor meer informatie: info@elohim-centre.org Kristallen nieuwsbriefWil je op de hoogte blijven van leuke aanbiedingen, kristallen schedels, healing, Lichtwesen-essences, sessies en ervaringen, meld je dan voor de Elohim Centre Kristallen Nieuwsbrief!

Indigoliet

 geopend en geactiveerd Indigoliet is een donkere steen maar als hij tegen het licht wordt gehouden zie je dat hij uit een paarse of groene steensoort bestaat. Hij gaat ontkalking en demineralisering tegen en kan goed gebruikt worden tegen constipatie en ontsteking van de dikke darm. Verhoogt vruchtbaarheid en werkt postief bij pijn, zenuwontstekingen en wratten. Hij versterkt het immuniteitssysteem en werkt ontspannend en stimuleert creativiteit. Indigoliet biedt geestelijke bescherming. Hij trekt het Hoger Zelf naar binnen en stimuleert de epifyse die op hoger niveau gezien ontvanger is van kosmische informatie. Hij helpt je om die kosmische informatie te "zeven" en in je systeem te verwerken. Op spiritueel vlak brengt ...

Jade

 geopend en geactiveerd  Stimuleert uitscheiding afvalstoffen via de nieren, darmen en huid. Goed voor zowel huid als slijmvliezen. Ondersteunt werking geslachtsorganen. Lijnt chakras uit en verbind deze met elkaar. Versterkt je hartchakra. Brengt evenwicht in c.q. bevordert communicatie tussen Lichtsferen en jouw Persoonlijk zelf. Jade is ook een aardende steen, zet jou neer op de aarde, op je voeten. Geeft jezelf de stevigheid om hier op aarde te zijn. Bevordert ook je openheid en vriendelijkheid naar buiten toe, zonder jezelf te verliezen. Geeft een ruime blik op de wereld, openheid. Heft blokkades op dit gebied op. Laat jou ook open zijn voor het Kosmische, geeft ook in deze zin een open en wijdse blik. Om het Licht, het Kosmische ...

Jaspis

        geopend en geactiveerd   (onbaatzuchtige) aarding aanpassing aardse energie (nieuwetijdskinderen) misselijkheid, epilepsie, lever, vitaliteit.     Voor een workshop/opleiding als edelsteentherapeute, over de geneeskracht van edelstenen; klik hier   Voor meer informatie: info@elohim-centre.org   Kristallen nieuwsbrief Wil je op de hoogte blijven van leuke aanbiedingen, kristallen schedels, healing, Lichtwesen-essences, sessies en ervaringen, meld je dan voor de Elohim Centre Kristallen Nieuwsbrief!

Kunziet

 geopend en geactiveerd  Venusenergie Hoge liefdestrilling Overgave vertrouwen op een zachte sprankelende manier.  Voor een workshop/opleiding als edelsteentherapeute, over de geneeskracht van edelstenen; klik hier Voor meer informatie: info@elohim-centre.org  Kristallen nieuwsbriefWil je op de hoogte blijven van leuke aanbiedingen, kristallen schedels, healing, Lichtwesen-essences, sessies en ervaringen, meld je dan voor de Elohim Centre Kristallen Nieuwsbrief!

Labradoriet

 geopend en geactiveerd  Voor gevoelige mensen aurabescherming en herstel bij drugs, alcohol en medicijngebruik geestelijke en lichamelijke vermoeidheid, voert af wat teveel is mensen uit gezondheidszorg nieuwetijdskinderen. Voor een workshop/opleiding als edelsteentherapeute, over de geneeskracht van edelstenen; klik hier Voor meer informatie: info@elohim-centre.org  Kristallen nieuwsbriefWil je op de hoogte blijven van leuke aanbiedingen, kristallen schedels, healing, Lichtwesen-essences, sessies en ervaringen, meld je dan voor de Elohim Centre Kristallen Nieuwsbrief!

lapis lazuli

lazuliVersterkt het spirituele bewustzijn, maakt rustig en kalm op een plezierige manier. De ingesloten goudkleurige pyriet deeltjes zorgen voor kracht en moed. Dit is een unieke combinatie die vooral erg goed werkt bij overspanning en depressies. De Lapis Lazuli helpt bij het duidelijker kijken naar eigen mogelijkheden, bevordert idealisme en zorgzaamheid. Geeft zelfvertrouwen, beschermt tegen eplepsie en beroerte, tegen hoge bloeddruk en eczeem, kalmerend bij nervositeit. Bevordert standvastigheid, helpt bij slapeloosheid en nagelbijten, roos en haaruitval.

Larimar

 geopend en geactiveerd  Larimar is een steen die de vreedzame uitstraling van de zacht blauwe Straal doorgeeft. Het wordt gevonden op een eiland in de Caribische zee. Net als bijvoorbeeld Sugeliet, wordt het maar op een plek op de aarde gevonden en dient de kristal een uniek doel voor de mensheid. Bij het invoelen van de Larimar, vertelt deze dat het verbonden is met Atlantis. Ooit heeft in de buurt van de vindplaats van de Larimar de Atlantische beschaving gefloreerd. De Atlantische beschaving leefde toen volledig vanuit de harmonie van hun hogere 3 chakra�s. De zonnevlecht was nog maar nauwelijks ontwikkeld. Hierdoor heeft deze beschaving het hogere zijnsaspect kunnen leven vanuit het hart. De Larimar brengt deze trilling ...

Maansteen

 geopend en geactiveerd  Maanenergie scheppen vrouwelijke energie  ontvankelijk, intu�tie afstemmen op ritme Moeder Aarde hoofdpijn, menstruatie, zwanger worden, maagpijn. Voor een workshop/opleiding als edelsteentherapeute, over de geneeskracht van edelstenen; klik hier Voor meer informatie: info@elohim-centre.org  Kristallen nieuwsbriefWil je op de hoogte blijven van leuke aanbiedingen, kristallen schedels, healing, Lichtwesen-essences, sessies en ervaringen, meld je dan voor de Elohim Centre Kristallen Nieuwsbrief!

Melkkwarts

 geopend en geactiveerd  Verbinding gevoel en denken versterkt innerlijke ontwikkeling d.m.v. vrede en zachtheid helpt Hoger Zelf indalen bij nier-, bot- en wervelproblemen.  Voor een workshop/opleiding als edelsteentherapeute, over de geneeskracht van edelstenen; klik hier Voor meer informatie: info@elohim-centre.org  Kristallen nieuwsbriefWil je op de hoogte blijven van leuke aanbiedingen, kristallen schedels, healing, Lichtwesen-essences, sessies en ervaringen, meld je dan voor de Elohim Centre Kristallen Nieuwsbrief!

Nefriet

 geopend en geactiveerd  Nefriet is een ondersoort van Jade.Stimuleert uitscheiding afvalstoffen via de nieren, darmen en huid. Goed voor zowel huid als slijmvliezen. Ondersteunt werking geslachtsorganen. Versterkt botten, tussenwervelschijven en kraakbeen. Lijnt chakra�s uit en verbind deze met elkaar. Versterkt je hartchakra. Brengt evenwicht in c.q. bevordert communicatie tussen Lichtsferen en jouw Persoonlijk zelf. Jade is ook een aardende steen, zet jou neer op de aarde, op je voeten. Geeft jezelf de stevigheid om hier op aarde te zijn. Bevordert je openheid en vriendelijkheid naar buiten toe, zonder jezelf te verliezen. Geeft een ruime blik op de wereld, openheid. Heft blokkades op dit gebied op. Zorgt er voor jouw persoonlijkheid ...

Obsidiaan

 geopend en geactiveerd  Staar hals en nekwervels bloedarmoede menstruatie ontkalking vergroot spirituele vermogens, meditatie. Voor een workshop/opleiding als edelsteentherapeute, over de geneeskracht van edelstenen; klik hier Voor meer informatie: info@elohim-centre.org  Kristallen nieuwsbriefWil je op de hoogte blijven van leuke aanbiedingen, kristallen schedels, healing, Lichtwesen-essences, sessies en ervaringen, meld je dan voor de Elohim Centre Kristallen Nieuwsbrief!

Onyx

 geopend en geactiveerd Aardende steen ernstig/evenwichtig voor idealisten en hoogvliegers tegen oorsuizen werkt op evenwichtsorgaan maakt praktisch. Voor een workshop/opleiding als edelsteentherapeute, over de geneeskracht van edelstenen; klik hier Voor meer informatie: info@elohim-centre.org  Kristallen nieuwsbriefWil je op de hoogte blijven van leuke aanbiedingen, kristallen schedels, healing, Lichtwesen-essences, sessies en ervaringen, meld je dan voor de Elohim Centre Kristallen Nieuwsbrief!

Prehniet

 geopend en geactiveerd Hartchakra spirituele verbinding zachtmoedige liefde in emotionele laag.Voor een workshop/opleiding als edelsteentherapeute, over de geneeskracht van edelstenen; klik hier Voor meer informatie: info@elohim-centre.org  Kristallen nieuwsbriefWil je op de hoogte blijven van leuke aanbiedingen, kristallen schedels, healing, Lichtwesen-essences, sessies en ervaringen, meld je dan voor de Elohim Centre Kristallen Nieuwsbrief!

Pyriet

 geopend en geactiveerd Sterkt zenuwstelsel luchtwegen zonnevlecht aarden rechterkant activeren daadkracht vasthouden aan jezelf, zelfvertrouwen.Voor een workshop/opleiding als edelsteentherapeute, over de geneeskracht van edelstenen; klik hier Voor meer informatie: info@elohim-centre.org  Kristallen nieuwsbriefWil je op de hoogte blijven van leuke aanbiedingen, kristallen schedels, healing, Lichtwesen-essences, sessies en ervaringen, meld je dan voor de Elohim Centre Kristallen Nieuwsbrief!

Robijn

 geopend en geactiveerd  Spirituele energie gronden in basis hartversterkend, basischakra leiding durven nemen, geeft kracht doorgaan, jezelf zijn bij bevalling, geboorte, bekken-gebied geestkracht neerzetten. Voor een workshop/opleiding als edelsteentherapeute, over de geneeskracht van edelstenen; klik hier Voor meer informatie: info@elohim-centre.org  Kristallen nieuwsbriefWil je op de hoogte blijven van leuke aanbiedingen, kristallen schedels, healing, Lichtwesen-essences, sessies en ervaringen, meld je dan voor de Elohim Centre Kristallen Nieuwsbrief!

Rookkwarts

 geopend en geactiveerd  Geest-lijf verbinding aardend op de hogere energie rust door aarding van hoofd, stabiliteit houvast, directheid gaan waar je voor staat longen, roken. Voor een workshop/opleiding als edelsteentherapeute, over de geneeskracht van edelstenen; klik hier Voor meer informatie: info@elohim-centre.org  Kristallen nieuwsbriefWil je op de hoogte blijven van leuke aanbiedingen, kristallen schedels, healing, Lichtwesen-essences, sessies en ervaringen, meld je dan voor de Elohim Centre Kristallen Nieuwsbrief!

Rozenkwarts

Werking Rozenkwarts staat voor liefde, zachtheid en geborgenheid. Daarom is deze steen het ideale geboortegeschenk, de rozenkwarts helpt het kindje om zich thuis en welkom te voelen op aarde. Rozenkwarts is ook geschikt  als begeleider van kinderen op hun weg, met name als ze liefde en genegenheid te kort komen.  Ook voor volwassenen is rozenkwarts een geweldige steen; hij ondersteund je om van jezelf te houden, dicht bij jezelf te blijven en jezelf centraal te stellen. Rozenkwarts heelt stukken van je kindertijd. Rozenkwarts heeft een sterk ontgiftende werking op de lever en de nierenen ontlast op deze manier de stofwisseling. Ook problemen met de doorstroming van het bloed en het hart worden door rozenkwarts verlicht.  ...

Rutielkwarts

 geopend en geactiveerd  Eigen levensruimte durven nemen bevordert daadkracht bronchitis, lucht- wegen, reinigend wilskracht stoppen roken reinigt lymfe Voor een workshop/opleiding als edelsteentherapeute, over de geneeskracht van edelstenen; klik hier Voor meer informatie: info@elohim-centre.org  Kristallen nieuwsbriefWil je op de hoogte blijven van leuke aanbiedingen, kristallen schedels, healing, Lichtwesen-essences, sessies en ervaringen, meld je dan voor de Elohim Centre Kristallen Nieuwsbrief!

Saffier

 geopend en geactiveerd  Innerlijk weten, horen en voelen kwaliteiten gebruiken kracht voor je pad verbondenheid met Goddelijke wereld rustig makend, trouw aan jezelf, je pad.  Voor een workshop/opleiding als edelsteentherapeute, over de geneeskracht van edelstenen; klik hier Voor meer informatie: info@elohim-centre.org  Kristallen nieuwsbriefWil je op de hoogte blijven van leuke aanbiedingen, kristallen schedels, healing, Lichtwesen-essences, sessies en ervaringen, meld je dan voor de Elohim Centre Kristallen Nieuwsbrief!

Seleniet

  Werking Seleniet is een nieuwetijdssteen die is gekomen om de mensen te helpen engelenenergie in de persoonlijkheid te aarden. De seleniet heeft de kwaliteit om je kracht van universele liefde te laten zien en geeft een heerlijk eenheidsgevoel. Zorgt ervoor dat je vrede ervaart en alleen maar het goede wilt. Een wolk van engelenenergie!   Seleniet heeft een bijzonder zachte uitstraling die kalmerend werkt. Een goed aurahealer: verwijdert negatieve energie uit de aura. Seleniet is  ook heel  goed om een ruimte mee te zuiveren is verhelderend, geeft inzicht en bewustwording. Seleniet stimuleert de helderziende, tetepathische en invoelende vermogens, geeft inzichten en contact met je gidsen.    Seleniet ...

Smaragd

 geopend en geactiveerd  Hartchakra verbindt lichaam, gevoel, verstand en geest hogere geestkracht via hart in de stof bij hartenpijn verder kunnen slapeloosheid. Voor een workshop/opleiding als edelsteentherapeute, over de geneeskracht van edelstenen; klik hier Voor meer informatie: info@elohim-centre.org  Kristallen nieuwsbriefWil je op de hoogte blijven van leuke aanbiedingen, kristallen schedels, healing, Lichtwesen-essences, sessies en ervaringen, meld je dan voor de Elohim Centre Kristallen Nieuwsbrief!

Sodaliet

 geopend en geactiveerd  Voorhoofdschakra evenwichtig bij heftige emoties kalmte in voelen en denken hoofd- van bijzaken scheiden meer wijsheid en mystiek bloeddruk. Voor een workshop/opleiding als edelsteentherapeute, over de geneeskracht van edelstenen; klik hier Voor meer informatie: info@elohim-centre.org  Kristallen nieuwsbriefWil je op de hoogte blijven van leuke aanbiedingen, kristallen schedels, healing, Lichtwesen-essences, sessies en ervaringen, meld je dan voor de Elohim Centre Kristallen Nieuwsbrief!

Sugeliet

 geopend en geactiveerd  Channeling; de energie van Sugeliet; Sugeliet maakt de hogere energie meer compact, d.w.z. het wordt meer vertaald naar het Fysieke Zelf. Dit geeft een veilig en rustig gevoel waardoor het Hoger Zelf kan indalen.Het ontvangt dus het Hoger Zelf en Monadisch Zelf. Alle angsten die er nog voor zitten, worden op een rustige manier weg gehaald. Het is een goede steen voor Lichtwerkers om de blokkades weg te halen waardoor het allerhoogste Licht niet makkelijk kan indalen. Bijv. wanneer je denken een te grote plek inneemt of je emotionele aura te gevuld raakt, dan is het goed om deze steen te gebruiken. Het denken schakelt dan over op Hoger Zelf-denken en het Innerlijk Kind wordt hierbij niet vergeten. Wanneer ...

Tektiet

 geopend en geactiveerd Tektiet een buitenaardse steen. Tektiet is ten eerste ontstaan door meteoriet inslag. Het zijn dus al hele oude stenen, uit de tijdperk dat er nog flinke meteorieten in de Aarde neersloegen. Door de geweldige explosie die de inslag veroorzaakt, smelt meteoriet gesteente en aarde gesteente heel snel en spettert als druppels om zich heen. En in dit �luchttraject� verstenen ze dan vervolgens weer heel snel. De tektiet bevordert zelfacceptatie op persoonlijk level, maar helpt je ook te accepteren en in te zien dat je vooral een prachtig geestelijk Wezen bent! Het helpt dus je wereld van illusie te ontrafelen en het ware Licht, je ware Ik te zien en herkennen. Dit helpt je nog meer vanuit je Lichtkracht ...

Tijgerijzer

 geopend en geactiveerd  Sterk aardend zonnevlecht zelfvertrouwen, gaan staan voor jezelf geeft energie ijzeropname in darmen rode bloedlichaampjes, doorbloeding weerstand.Voor een workshop/opleiding als edelsteentherapeute, over de geneeskracht van edelstenen; klik hier Voor meer informatie: info@elohim-centre.org  Kristallen nieuwsbriefWil je op de hoogte blijven van leuke aanbiedingen, kristallen schedels, healing, Lichtwesen-essences, sessies en ervaringen, meld je dan voor de Elohim Centre Kristallen Nieuwsbrief!

Tijgeroog

 geopend en geactiveerd  Zelfvertrouwen ontkrampt verantwoordelijkheid verwarmt weert jaloerse en boze energie verkoudheid, astma darmen en aurabeschermer.Voor een workshop/opleiding als edelsteentherapeute, over de geneeskracht van edelstenen; klik hier Voor meer informatie: info@elohim-centre.org Kristallen nieuwsbriefWil je op de hoogte blijven van leuke aanbiedingen, kristallen schedels, healing, Lichtwesen-essences, sessies en ervaringen, meld je dan voor de Elohim Centre Kristallen Nieuwsbrief!

Toermalijn

Algemene informatie Toermalijn heeft een bijzonder ingewikkelde atoomstruktuur. Bij verhitting of opwrijving kan het ook papiersnippers aantrekken. De ene kant is dan positief geladen, de andere kant negatief. Het kristal heeft hierdoor een pyro-elektrisch karakter en kan daardoor spanning ontladen zowel als positieve energie terugbrengen. Deze edelsteen behoort bij de nieuwe stenen. In de 18e eeuw is hij pas ontdekt. Toermalijn wordt ook gevonden in Madagaskar, Brazilie, de VS. en Mexico. Spirituele en geneeskrachtige eigenschappenToermalijn helpt bij; zenuwachtig, gespannen, meniere, kalmeert, evenwichtig, drift, agressie, nekpijn, rugpijn, hartklachten, bloedruk, hartzeer,  De roze Toermalijn Zorgt ook dat je wat meer om ...

Topaas

 geopend en geactiveerd De witte topaas heeft een hele sterke werking op alles wat vloeibaarheid kent zowel fysiek, geestelijk en etherisch. Het activeert en versnelt bijvoorbeeld de lymfedoorstroming en hiermee ook je vet opslag. In beweging De witte topaas wil alles in beweging zetten om veel makkelijker en sneller het vastgehouden (oude) los te laten en om de nieuwe levenstrilling door je heen te laten stromen zodat je er vanuit kunt leven. De witte topaas stemt zo steeds je systeem af op je eigen nieuwe trilling die gerelateerd is aan de steeds actieve en levende trilling van de kosmos. Tot nu toe konden we de kosmische energie�n maar langzaam opnemen en integreren. We hobbelden daarom steeds achter de nieuwe kosmische ...

Turkoois

 geopend en geactiveerd  Gelukssteen keelchakra, schildklier versterkt de lever weert het boze, als mensen je iets misgunnen krachten niet weggeven helpt bij de overgang. Voor een workshop/opleiding als edelsteentherapeute, over de geneeskracht van edelstenen; klik hier Voor meer informatie: info@elohim-centre.org  Kristallen nieuwsbriefWil je op de hoogte blijven van leuke aanbiedingen, kristallen schedels, healing, Lichtwesen-essences, sessies en ervaringen, meld je dan voor de Elohim Centre Kristallen Nieuwsbrief!

Unakiet

 geopend en geactiveerd  Verbinding hart en 2de chakra, harmonie, evenwicht, stevigheid. Staan als een boom, afvalstoffen benen. De Unakiet  kan goed behulpzaam  zijn bij het loslaten gevoelens die reeds lang geleden zijn opgekropt. Helpt zich los te maken van oude manieren van doen die niet meer wenselijk zijn. Vergroot het zelfbewustzijn en de zelfliefde. Werkt opbouwend en versterkend, helpt om frustraties naar aanleiding van mislukkingen te overwinnen. Leert om zichzelf niet te kleineren vanwege fouten die gemaakt zijn. Versterkt de lever en de gal, bevordert het zelfherstellend vermogen van het lichaam zodat genezingsprocessen worden bespoedigd.  Voor een workshop/opleiding als edelsteentherapeute, ...

Valkoog

 geopend en geactiveerd  Zelfvertrouwen om te durven uiten minder wantrouwend goed voor de luchtwegen tegen ademnood kat uit de boom kijken.  Voor een workshop/opleiding als edelsteentherapeute, over de geneeskracht van edelstenen; klik hier Voor meer informatie: info@elohim-centre.org  Kristallen nieuwsbriefWil je op de hoogte blijven van leuke aanbiedingen, kristallen schedels, healing, Lichtwesen-essences, sessies en ervaringen, meld je dan voor de Elohim Centre Kristallen Nieuwsbrief!

Vuursteen

 geopend en geactiveerd  Blijf ik wel of niet in de relatie of bij deze werkgever? Vuursteen brengt rust in je hoofd en trouw aan jezelf, je Doel en je kernkracht. Na het loslaten van alle voors en tegens die de mind steeds opnieuw opwerpt, helpt de vuursteen je in je buik en basis te zakken en keert loslaten en ontspanning terug. En als vanzelf volgt dan het weten van de juiste keuze, zonder de twijfels en hoofdbrekens. Deze edelsteen brengt ons Nu, naast het wereldse gebruik, ook veel goeds op lichamelijk en psychisch gebied. Lichamelijk/geestelijk: Het is goed voor de kalkhuishouding van het lichaam en heeft hierdoor een goede invloed op het beendergestel, (kalk)nagels, gebit, etc. Het zorgt voor ontslakking van de nieren (sacraalchakra) ...

Zinkblende

 geopend en geactiveerd  Weerstand onderrug centrale zenuwstelsel ontgiftend, alcoholverslaving Je kunt het leven weer aan.  Voor een workshop/opleiding als edelsteentherapeute, over de geneeskracht van edelstenen; klik hier Voor meer informatie: info@elohim-centre.org  Kristallen nieuwsbriefWil je op de hoogte blijven van leuke aanbiedingen, kristallen schedels, healing, Lichtwesen-essences, sessies en ervaringen, meld je dan voor de Elohim Centre Kristallen Nieuwsbrief!

Zonnesteen

 geopend en geactiveerd  Alles wat met zonne-energie te maken heeft ( dansen, blij) schenkt levenskracht en positiviteit tweede chakra, hart, nieren, ogen.   Voor een workshop/opleiding als edelsteentherapeute, over de geneeskracht van edelstenen; klik hier Voor meer informatie: info@elohim-centre.org  Kristallen nieuwsbriefWil je op de hoogte blijven van leuke aanbiedingen, kristallen schedels, healing, Lichtwesen-essences, sessies en ervaringen, meld je dan voor de Elohim Centre Kristallen Nieuwsbrief!

 

Overzicht geneeskrachtige halfedelstenen en kristallen

     
© Elohim Centre, realisatie: Fargeau