© Elohim Centre

Aardstraling, zuivering huis en aura

Als de omgeving "zwaar" is, belast is, worden mensen het daar ook.
Door de werking van negatieve energie in je omgeving kun je niet al je mogelijkheden en aanleg ontwikkelen. Je innerlijke trilling past zich altijd aan de omgeving aan. Is de energie daar laag, donker en zwaar, dan word jij dat uiteindelijk ook. De natuurwet doet de energie nu eenmaal altijd van plus naar min stromen. Het is beter te wonen of te werken in een omgeving die heel positief is. Jouw lichaam, gevoel, denken en geest worden daar vanzelf steeds positiever en dat heeft weer een positief effect op anderen. Problemen zullen zo gemakkelijker tot een oplossing komen.
Zeker als je wilt werken aan jezelf is de Crystal Home & Office Healer een fantastische ondersteuning. Al je lichamelijke en geestelijke processen zullen veel gemakkelijker verlopen door de constante positief helende energie om je heen. Ook je huis krijgt, indien nodig, een extra aarding. Dit geeft je het gevoel stevig te staan in jezelf.

Er zijn vier verschillende soorten Crystal Home & Office Healer:

Bescherming elektromagnetische smog - meterkast

Zwarte toermalijn beschermt tegen elektromagnetische smog en straling. Door een tot zijn volledige potentie geopende en geactiveerde zwarte toermalijn op de meterkast te leggen, neemt de negatieve elektromagnetische uitstraling van veel elektrische apparaten in huis aanzienlijk af.

Ook voor de computer, televisie en (mobiele) telefoon zijn zwarte toermalijnen bij het Elohim Centre verkrijgbaar. Tevens zijn zwarte toermalijn knuffelsteen (voor in de broekzak) en/of hangersteen een goede ondersteuning voor de aarding.

De zwarte toermalijn is o.a. voor het afvoeren van negatieve energie, elektromagnetische straling, evenwichtsstoornissen, spanningen, boosheid, stress, zenuwen.

Veel mensen plakken in de 4 hoekjes van hun computer of televisie een Toermalijntje zodat ze niet zo hangerig en minder geconcentreerd worden door de straling. Deels kun je je hier ook tegen beschermen door dan een zwarte toermalijn tezamen met een kristalbuisje om te hangen.

Kristalbuisje

De positieve energie uit dit buisje beschermt je tegen een zware sfeer van mensen en omgeving, bij conflicten, aardstraling, electrostress, computer, microgolven en entiteiten. Het buisje brengt je lichtkrachten, lichtvoetigheid, harmoniseert de eenheid tussen je lichaam en geest, activeert je gezondheid, vitaliteit en beurt je op. Het buisje brengt tevens troost, kracht, versterkt je Stralendheid en levensenergie. Maakt het leven lichter, brengt balans tussen yin en yang en activeert het zelfgenezend vermogen. 

Opladen: 1x per 14 dg Kristalbuisje
Leg het in de zon zonder dop. Minimaal 3 uur zon of 5 uur bij somber weer. Het laadt zich op met prana, levensenergie.  Daarnaast  minimaal elke 24 uur 1 uur (mag met dop) bovenop de kleding dragen zodat het licht krijgt)

Iedereen kan het dragen en zal het goed doen. Bij ernstige ziekte, zwakte of depressie moet de tijd van dragen eerst worden opgebouwd tot een hele dag. Bij zwangerschap eventjes vragen of dit mogelijk is. Het werkt ook ‘s nachts onder het hoofdkussen. Dit is voor sommige mensen heel fijn voor anderen niet; gewoon uitproberen. Als het stuk valt heeft hij teveel opgenomen. Dan is nieuwe belangrijk.

De kristalletjes niet uit het buisje halen want dan is de werking verbroken. Zie voor verdere informatie de online winkel.

 

Overzicht geneeskrachtige halfedelstenen en kristallen

     
© Elohim Centre, realisatie: Fargeau