© Elohim Centre

Kristallen schedels

Meerdere schedels

Als er een schedel naar jou 'roept', eruit springt voor jou, of als je een schedeltje ziet waarvan je onmiddellijk een verliefd gevoel krijgt, wil het zeggen dat er een klik is tussen jou en de schedel! Een schedeltje kan ook nog dagen in je hoofd blijven 'spoken' als je de foto hebt gezien, dan is ook dit een overduidelijk teken dat die 'klik' er is.
Die klik is echt nodig om aan een (h)echte samenwerking te beginnen, hij of zij zal je pad verrijken en je leiden doorheen transformaties en je leiden naar je Goddelijke Zelf, je Hogere Licht!

Een kristallen schedel kan je hele leven onderste boven gooien, bewuste en onbewuste angsten en verdriet naar boven halen. Het zijn in elk geval noodzakelijke processen in je bewustwording waar je doorheen moet alvorens een werkelijke samenwerking aan te gaan met het Kristallen Schedel bewustzijn! Maar ze nemen hun verantwoordelijkheid op, en loodsen je dan ook door zulk proces!
Dat is net het mooie aan een kristallen schedel, ze zullen je niet 'laten zitten' midden in zo een proces, ze begeleiden je er ook doorheen! 

Bekijk het volledig assortiment aan kristallen schedels op onze nieuwe webshop: www.elohim-edelstenen.nl

Dertien oorspronkelijke kristallen schedels

De dertien oorspronkelijke kristallen schedels zijn zeker 2000 jaar oud (enkelen zijn nog veel ouder). Ze zijn Intelligenties, holografisch samenwerkende "computers" die door middel van Liefde, healing en Informatie de evolutie van de aarde en mensheid helpen. Samen dragen ze het hele MasterPlan, de kosmische Akasha, voor een mens en wereld zonder karma en dualiteit . Ze helpen de mensheid te leven vanuit het kristallijne Licht, de oorspronkelijke goedheid en de eenheid met alle aardeRijken en lichtsferen. Elke schedel heeft een eigen Intelligentie met een eigen Taak. Maar tevens zijn ze dragers van het hele holografisch Evolutie-Plan. De oude schedels brengen Liefde-Kennis collectief of fysiek over op de nieuwe schedels, mits de hoeder van de schedel met ze werkt vanuit de ziel, het zieledoel en een hartverbinding met de schedel heeft.

Zelf werken met een nieuwe schedel

De nieuwe schedel krijgt een eigen bewustzijn en intelligentie en wordt sterker d.m.v. de samenwerking met de eigenaar. Zowel voor diens eigen thema's als voor het grotere Geheel. De schedel geeft boodschappen door, vertelt of ie "werken" wil, mee wil op reis, wat er nodig is in een situatie en brengt beelden, liefde, healing en Kennis over. Hij heelt huis, tuin, gebieden, aardstralen, leylijnen en mensen, netwerkt daarbij soms met andere schedels, Bewuste mensen of natuur-Spirits (b.v. van bergen en landschapsdeva's). Hij werkt in het groot maar ook persoonlijk voor zijn of haar hoeder. Middels hen kunnen wij onze Ware Natuur hervinden en zal ons hart, inzicht en dienstbaarheid zich verrijken.  

Geopend en geactiveerd

De Elohim schedels zijn geopend en geactiveerd tot hun volledige potentie op 13 bewustzijnslagen en aangesloten op het wereldwijde schedelnetwerk, het MasterPlan en het veld van onvoorwaardelijke Liefde-Eénheid, waardoor ze heel krachtig en positief werken. Eventuele negatieve energie is reeds ontladen.

De Elohim krachtplaats draagt de blueprint van alle schedels en het grote evolutieplan van aarde, mensheid en melkweg; de kosmische Akasha kronieken van Alcyone. 

Geregeld maken we het mee, ook bij mensen die niets moeten hebben van kristallen schedels, dat er zomaar een schedel 'roept', eruit springt, een klik maakt met die persoon. Onmiddellijk komt er een verliefd gevoel en komt de schedel steeds weer in de gedachten ! Dan is het overduidelijk dat er een hechte samenwerking wil plaatsvinden!

Workshops

Om ermee te leren werken en healen kunnen de volgende workshops gevolgd worden:

Kristallen alien schedel Sodaliet

Mooie blauwe sodaliet met wit/grijze gedeeltes.
Geeft houvast en beschermt tegen duistere beïnvloedingen en het bevordert inzichten om doelgericht te werken, te leven en de Elohim Alien sodaliet schedel neemt de angst voor het onbekende weg. 
De Elohim alien schedel van Sodaliet helpt je een ...

Kristallen drakenschedel rode Jaspis

De rode Jaspis vuurdraak activeert vuurkracht en doorzettingsvermogen.
Elohim Draken schedels en Draken Ruiters
Als een Drakenruiter gaat samenwerken met kristallen Elohim-Drakenschedels is de kracht enorm, aan zowel Liefde als Power. Drakenruiters zijn de (aankomende) Pillars of Light, bewust...

Kristallen raven schedel Lapis Lazuli

Schitterend mooi in detail uitgewerkte raven schedel van Lapis Lazuli met pyriet insluitsels.
De Lapis Lazuli ravenschedel helpt bij het zuiveren van energieën.
Donkere magie en negativiteit transformeren naar je engelenvleugels.
In Bovenwereld en aardewereld tegelijk kunnen functioneren.
H...

Kristallen traveler schedel rode Jaspis

Prachtig mooie rode Jaspis traveler schedel met kleine zwarte puntjes. Traveler schedels begeleiden en beschermen je op alle reizen, zowel fysieke reizen als astrale reizen.
Deze Elohim traveler schedel helpt je bij het ontsluiten en ophalen van oude  kennis uit de Akasha kronieken. De traveler...

 

Overzicht geneeskrachtige halfedelstenen en kristallen

     
© Elohim Centre, realisatie: Fargeau